petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Klemen Selakovič sporočil veselo novico

11. 1. 2024; 08.00
Avtor: K.M.
Klemen Selakovič AIDEA

Klemen je moral seveda veliko tudi podpisovati foto: SR

Klemen Selakovič je trenutno eden izmed najbolj priljubljenih avtorjev.

"Knjiga gre že tretjič v tiskarno. To pomeni, da bo natiskanih skoraj 10.000 izvodov knjige AIDEA . Hvala vsem vam iz srca, resnično. Za vsak nakup, za vsako pismo, sporočilo in za vsak dih," je na družbenih omrežjih zapisal Klemen Selakovič. Snovalec enega izmed bolj priljubljenih podcastov v Sloveniji AIDEA, ki je konec preteklega leta izdal tudi knjigo z istim naslovom. Ravno ta knjiga pa bo že tretjič natisnjena. 

O knjigi: 

V knjigi se spretno prepletajo pronicljive misli gostov podkasta AIDEA z avtorjevimi razmišljanji in dognanji, do katerih je prišel v svojem iskanju resnice, miru in smisla o življenju. Pravi, da je knjigo pisal na petih kontinentih, končal pa v popolni osami. V zapisih se čuti prepletanje te dvojnosti, saj opisujejo resnične situacije avtorjevih potovanj po svetu, ki so spretno začinjene z globokimi uvidi, filozofskimi razmišljanji in lekcijami, s katerimi mu je postreglo življenje.

Med stotimi zapisi in modrosti najdemo življenjske teme, s katerimi se ukvarjamo vsi. Prebiramo jih lahko v zaporedju kot zgodbo o transformaciji človeka ali pa se je lotimo kot nekakšnega oraklja in jo odpiramo na naključnih straneh. Ker avtor že v uvodu razmišlja o odnosu med bralcem in piscem, lahko morda v enačbo dodamo še element mističnosti, zaradi katerega bomo verjetno knjigo v določenem trenutku odprli na tisti strani, ki vsebuje sporočilo, katerega moramo takrat prebrati.

prejšnji članek
Zvezdnica serije  'Zakon in red': 'Posilil me je prijatelj'
Svet slavnih
Zvezdnica serije 'Zakon in red': 'Posilil me je prijatelj'
naslednji članek
Urša Bogataj povedala, kakšen otrok je njen sin
Svet slavnih
Urša Bogataj povedala, kakšen otrok je njen sin
#obraziavenija
obraziavenija