petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Luka Basi je to moral skrivati skoraj leto dni

1. 2. 2024; 10.00
Avtor: K.M.
Luka Basi

Luka Basi s prvo pesmijo v slovenskem jeziku. foto: Neo Visuals

Skrivnost je zase zadrževal več mesecev, tudi novinarskim vprašanjem na to temo pa se je spretno izmikal.

Kot smo že poročali, je velika uspešnica glasbenika Luke Basija, sploh njegova prva pesem v slovenskem jeziku, uradno tudi naslovna pesem nove istoimenske serije Skrito v raju. Serija na male ekrane prihaja že v ponedeljek, 5. januarja. Na sporedu Pop TV pa bo od ponedeljka do petka ob 20.00. Je pa Luka zdaj razkril, kako mu je bilo, ko je moral skoraj leto dni skrivati, da bo njegova pesem tudi naslovna pesem nove serije. 

"Ko moraš skoraj eno leto skrivati, da imaš prvič v življenju naslovno pesem za tako super serijo, res ni lahko. Moje veselje je nepopisno. Komaj že čakam, da zagledam in zaslišim Skrito v raju še v TV-seriji. Vsaj tako pa se veselim tudi prihajajočih koncertov, kjer so že v minulih mesecih obiskovalci glasno prepevali te verze in mislim da bo moja prva pesem v slovenščini zdaj le še bolj odmevala," je povedal priljubljeni glasbenik. 

O seriji: 

Priznani ljubljanski kirur Edvard Steiner, ki ga odlično upodablja Aleš Valič, in njegov vnuk Mark Steiner, v čigar čevlje je stopil izklesan Matej Zemljič, sta prepričana, da ju čaka nepozabno poletje. A Marka že takoj ob prihodu zadane Kupidova puščica. Zagleda se v privlačno in sproščeno Laro Dolenc, ki jo je vrhunsko poosebila ena in edina Gaja Filač. Tako v idiličnem kampu vzplamtijo že prve iskrice, a pot do ljubezni bo še dolga in napeta. Skrivnosti, ki ji skriva globina morja, bodo prej ali slej priplavale na površje. Bo ljubezni uspelo premagati vse izzive in ovire?

prejšnji članek
2-letna hči pokojnega slovenskega deskarja že po očetovih stopinjah
Svet slavnih
2-letna hči pokojnega slovenskega deskarja že po očetovih stopinjah
naslednji članek
Znani zgoraj brez kot po tekočem traku - kaj se dogaja?
Svet slavnih
Znani zgoraj brez kot po tekočem traku - kaj se dogaja?