nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kakšen je prvi odziv na novo serijo Skrito v raju?

6. 2. 2024; 02.00
Avtor: PR
skrito-v-raju 1

Nanizanka Skrito v raju foto: POP TV

Sinoči se je na POP TV začelo poletje. Morje, sonce, plaža, simpatije in prve ljubezenske iskrice iskrivega Kupida so poleg odličnega kampovskega vzdušja naplavili še odlično gledanost.

Prvo epizodo si je v povprečju ogledalo kar 44 odstotkov gledalk in gledalcev*, ki so se v tistem trenutku preselili v kamp Paradiso. (VIR: AGB Media Nielsen Research, moški in ženske med 18 in 54 let, na dan 5. februar, delež gledalcev tv vsebin v živo in z zamikom na isti dan.). POP TV je s serijo dosegel svojo namero zavezanosti podpori kakovostni domači produkciji. Trud njenih ustvarjalcev pa je bil poplačan, saj so jim nagrado iz prve vrste z gledanostjo podarili gledalci. Serija skrito v raju je tako s svojo originalnostjo in domačnostjo našla pot do gledalk in gledalcev. Z napeto zgodbo in morsko kuliso pa bo še naprej zadovoljevala vse pred televizijskimi zasloni.

Kaj sledi?

Glavna protagonista serije se nepričakovano zbližata med dramatičnim reševanjem iz vode. V kampu je nekdo vselej na preži za vsakim Edvardovim korakom, saj na liniji visi prelomna odločitev. Navkljub vsem prizadevanjem Meri grozi, da bo ob parcelo. V kamp namreč nenapovedano prihaja nova skrivnostna gostja. Ne zamudite novih zapletov v idiličnem kraju, kjer poletje traja vse dni v letu. To je šele začetek.




prejšnji članek
Kurkuma kot zdravilo
Zdravje
Kurkuma kot zdravilo
naslednji članek
Zakaj se Peter Prevc poslavlja in kaj bo delal po koncu kariere?
Svet slavnih
Zakaj se Peter Prevc poslavlja in kaj bo delal po koncu kariere?
#obraziavenija
obraziavenija