pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Skrito v raju: 'Dino' tudi plesalec in model

8. 2. 2024; 09.00
Avtor: V.M.
skrito-v-raju

Matino Antunović kot Dino foto: POP TV

Hrvojevega nečaka Dina v seriji Skrito v raju upodablja hrvaški igralec Matino Antunović.

Matino Antunović je 32-letni hrvaški igralec, ki se je v igralstvo zaljubil že v otroštvu, ko je kot deček med spremljanjem risank in filmov nezavedno razčlenjeval vsebino. Z leti je otroška igra prerasla v ljubezen in poklic, po izobraževanju v gimnaziji se je namreč odločil za študij igre na fakulteti za film in scenske umetnosti Libertas, kjer je leta 2018 tudi diplomiral. Danes se profesionalno ukvarja z gledališko in televizijsko produkcijo, pozornost pa je pritegnil tudi kot plesalec, sodeloval je namreč v opernih in glasbenih predstavah.

»Med študijem sem skušal vsrkati vsa napotke, ki sem jih dobil od različnih profesorjev, in si prizadeval uveljaviti tisto, kar mi je najbolj ustrezalo. Še vedno se oblikujem kot igralec, pa tudi kot človek. Delo na sebi se namreč nikoli ne konča,« je za jutranji.hr pojasnil Matino, ki se je v preteklosti pojavljal tudi v različnih reklamnih oglasih.

Matino se je leta 2022 pridružil igralski zasedbi serije Skrito v raju, kjer upodablja nečaka lastnika kampa Paradiso. Prav v tej poletni koloniji že od zgodnjega otroštva preživlja poletja, v stricu Hrvoju pa vidi predvsem manjkajoči očetovski lik. Kot inštruktor potapljanja je spoznal Laro, njuno poznanstvo pa se je razvilo v ne preveč trdno razmerje, ki ga že spremljate na TV ekranih …

prejšnji članek
Bo slovenska skupina po skoraj 9 letih razpadla?
Svet slavnih
Bo slovenska skupina po skoraj 9 letih razpadla?
naslednji članek
Na Prešernov dan tradicionalno številne prireditve
Kultura
Na Prešernov dan tradicionalno številne prireditve