Nejc Gazvoda foto: Arhiv Lady
Pisatelj, filmski in gledališki režiser ter scenarist Nejc Gazvoda uživa v dobri hrani, svoje brbončice pa v zadnjem času rad razvaja predvsem v Italiji. »V Ljubljani, še posebno v središču, so gostilne predrage in ne preveč dobre, še tiste stvari, ki sem jih imel rad, so se preveč podražile, zato rad hodim v Italijo, a ne v drage toskanske resorte, pač pa grem samo čez mejo. Rad imam to regijo,« nam je zaupal Nejc. Doma pa si pripravlja bolj preproste jedi. »Nisem tip, ki bi užival v kuhanju, za to imam tudi premajhno kuhinjo, na morju znam speči kakšno ribo pa punci znam kakšno solato narediti, ki jo ima rada. Zame je to čisto dovolj,« poudarja Nejc. Hrano zelo rad pospremi z dobrim vinom, ki ga je podrobneje spoznal prek bratranca, ki je naredil sommelierski tečaj. »Mogoče so pa to ta srednja leta, da v nekem trenutku moraš malo začeti sedeti za točilnim pultom in iz majolke piti,« nam je v smehu dejal Gazvoda.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.