državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ana Praznik komaj čaka, da vam pokaže prenove

17. 2. 2024; 10.00
Avtor: Barbara Majič/revija Lady
ana-praznik

Ana Praznik foto: Mateja J. Potočnik

Na Pop TV spomladi spet prihaja nova sezona oddaje Delovna akcija, v kateri bo na vrata družin v stiski spet trkala voditeljica Ana Praznik s skupino mojstrov. Ana zagotavlja, da se obeta še ena čustvena sezona, saj so našli prave družine za obisk Delovne akcije in dotik magičnih rok njenih mojstrov.

»Prenove so enkratne in komaj čakam, da jih bomo lahko delili z vso Slovenijo,« pove Ana in doda, da večjih novostih ne bo: »Delovna akcija je koncept oddaje, ki je blizu gledalcem. Ti zdaj po sedmih letih že dobro vedo, kako vse skupaj poteka. Tega ne bomo spreminjali. Je pa unikatna naša energija med mojstri in mano, zato je vsaka oddaja, vsaka sezona vedno znova zelo posebna.«

Ana Praznik s prvim med mojstri, Bojanom Žlebnikom foto: Pop TV

Simpatična voditeljica je zelo počaščena in hvaležna, da so Slovenci sprejeli oddajo na tak način in da jih vedno znova nagrajujejo z množičnimi ogledi in pozitivnimi odzivi. »Mnogi gledalci mi pišejo, da komaj čakajo, da bo nova sezona, ker je to ena redkih pozitivnih vsebin. Oddaja je družinska, kar pomeni, da jo gledajo tudi otroci, in zaradi tega čutim še toliko večjo odgovornost. Zato je pomembno, kakšne vrednote sporočamo prek oddaje – pomoč sočloveku, empatija, strpnost in neobsojanje. Slednjega se moramo še posebej zavedati. Tudi odrasli,« je odločna Ana, ki je po sedmih letih vodenja televizijske oddaje bolj sproščena in samozavestna. Poskuša uživati v vsakem koraku in izzivih.

»Je pa snemanje zame čustveni vrtiljak, nekatere zgodbe so srce parajoče in človek ob njih ne more biti ravnodušen. Sama pa sem izjemno empatična in čustvena oseba, tako da jaz tako ali tako vse te zgodbe doživljam še trikrat bolj intenzivno,« pove Ana, ki se tudi z ekipo odlično razume, saj je ta ključnega pomena. »Stkali smo res posebno vez. Energija med nami vsemi, tako tistimi pred kamero kot tudi tistimi za kamero, je unikatna. In hvaležna sem za vsakega posameznika, ki na svoj način in s svojim delom prispeva k uspešnosti Delovne akcije,« še pove.

prejšnji članek
Nina Ivanič o tekmovalnosti s sestro Majo
Svet slavnih
Nina Ivanič o tekmovalnosti s sestro Majo
naslednji članek
Igralec Blaž Valič zasebno podoben liku v seriji Skrito v raju
Svet slavnih
Igralec Blaž Valič zasebno podoben liku v seriji Skrito v raju