palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Skrito v raju: Aleš Valič videti bolje, kot po veliki izgubi teže

23. 2. 2024; 08.00
Avtor: V.M.
aleš valič

Aleš Valič foto: POP TV, revija Lady

Igralec je v času pandemije koronavirusa shujšal 25 kilogramov. Sprememba je bila velika, a nemara se boste strinjali, da je v seriji Skrito v raju videti veliko bolje.

Igralec, ki v seriji Skrito v raju upodablja Edvarda Steinerja, je v koronskih časih sklenil oklestiti odvečne kilograme, saj se ni več dobro počutil v svoji koži. S pomočjo posebnega jedilnika mu je brez stradanja uspelo shujšati kar 25 kilogramov. »Enostavno me je bilo okoli pasu preveč. Ob ogromni količini dela sem pri prehranjevanju izgubil kompas. Vedel sem, da to ni dobro za zdravje, pa tudi moj videz je bil … No, kaj naj rečem. Potem je hčerka Sara izvedela za gospo, ki posamezniku jedilnik prilagodi glede na njegovo krvno skupino in zdravstveno stanje,« je pred časom za revijo Lady pojasnil Aleš Valič in nadaljeval, da sta mu sledila še soproga Teja in sin Matic, ki sta se prav tako odločila za prehranjevalni posvet. Igralec je bil nad jedilnikom navdušen, saj je zajemal okusno hrano, hkrati pa je zaužil po pet obrokov na dan, zaradi česar ni občutil lakote.

Kot si lahko ogledate na spodnji fotografiji, je bila izguba kilogramov zelo uspešna. Aleš je bil po preobrazbi opazno vitkejši, je pa videti, da se je kasneje nekaj kilogramov vrnilo. No, nam se vsekakor zdi, da je v seriji Skrito v raju videti veliko bolje.

Aleš po hujšanju. foto: Revija Zvezde Lady

V seriji sta spet združila moči Aleksandra Balmazović in Aleš Valič. foto: Sašo Švigelj

prejšnji članek
Mario Galunič po vodenju kviza Joker odhaja domov s skrbmi
Svet slavnih
Mario Galunič po vodenju kviza Joker odhaja domov s skrbmi
naslednji članek
Prerano slovo zdravnice z velikim srcem
Svet slavnih
Prerano slovo zdravnice z velikim srcem