cg_zdravstveni_domovi
Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali za skoraj milijardo evrov

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Gaja Filač se je tudi v resnici zelo zgodaj soočila s težko izgubo

28. 2. 2024; 07.00
Avtor: K.M.
Lara Dolenc (Gaja Filač)

Gaja Filač upodablja Laro Dolenc. foto: POP TV

Igralka Gaja Filač v seriji Skrito v raju navdušuje v vlogi Lare Dolenc. Tako Gaja kot njen lik pa sta sta se morali že zelo zgodaj spoprijeti z izgubo očeta.

Oče Gaje Filač je namreč slovenski filmski snemalec in direktor fotografije Vilko Filač, ki je umrl novembra leta 2008, ko je bila Gaja stara šele 10 let. Vilko Filač je leta 1977 diplomiral na filmski akademiji v Pragi in v svoji karieri sodeloval pri številnih projektih. V zadnjih letih predvsem v tujini, ko se je pred njegovo kamero zvrstil tudi hollywoodski zvezdnik Johnny Depp. Umrl je star 58 let za posledicami srčne kapi. Za Gajo je nato skrbela njena mama Franja Pavlin Stošić

»Glede na to, da sem se kot deklica spoprijela s smrtjo očeta, se zavedam, da imeti starše ni samoumevno. Zato sem res neznansko hvaležna, da imam njo. Ni imela lahke naloge, v neki točki je morala prevzeti vlogo očeta in mame. Hvaležna sem ji, da mi je dajala svobodo, da mi je pustila, da se učim na lastnih napakah, da je bila vedno tam zame, ne glede na to, kako zoprni so bili moji problemi, da se čutim ljubljeno,« je za revijo Lady igralka povedala lanskega marca. 

prejšnji članek
Žanet v pripravah na veliko srbsko poroko
Resničnostni šovi
Žanet v pripravah na veliko srbsko poroko
naslednji članek
Vagina med seksom ne postane dovolj vlažna
Odnosi
Vagina med seksom ne postane dovolj vlažna
#nasazenazenska
nasazenazenska