pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Raiven že presegla milijon ogledov

1. 3. 2024; 07.00
Avtor: K.M.
Raiven - obleka

Pevka pravi, da gre za mešanico elektronske in filmske glasbe. foto: Sašo Švigelj

Uradni videospot za skladbo Veronika, s katero bo Raiven predstavljala Slovenijo na 68. izboru za pesem Evrovizije, je presegel milijon ogledov na portalu YouTube.

Veronika, skladba, ki združuje eterealno moč vokalne izvedbe z inovativno produkcijo, je od svojega izida prejela izjemne pohvale tako domačih kot mednarodnih oboževalcev in kritikov. Vizualna pripoved, v kateri so se Raiven pridružili člani baletnega ansambla SNG Opera in balet Ljubljana, je s svojo priljubljenostjo na portalu YouTube dokazala, da je skladba dober mesec po izdaji resnično resonirala z občinstvom po vsem svetu. Raiven se s skladbo se približuje še enemu mejniku, in sicer milijonu poslušanj na platformi Spotify.

Raiven, ki je sredi intenzivnih priprav za svoj nastop na Evroviziji, je izrazila svojo hvaležnost do vseh, ki so prispevali k uspehu videospota: "Zelo sem hvaležna za neverjetno podporo in ljubezen, ki sem ju prejela od oboževalcev, ekipe in vseh, ki so sodelovali pri tem projektu. Doseči milijon ogledov je za nas velik dosežek in motivacija za nadaljnje delo. Hvala vam!"

Veronika je hkrati glavna protagonistka pred dnevi izdanega kratkometražnega albuma Sirene pt. 1, katerega del je Raiven v živo prvič predstavila v šov programu hrvaškega izbora za pesem Evrovizije Dora. "Razgaljena" različica skladbe, ki jo je izvedla ob spremljavi skladatelja, pianista in producenta Bowraina, je prav tako pristala na seznamu najbolj priljubljenih videoposnetkov ta hip na portalu YouTube.

prejšnji članek
Moniki je žal, da je dedek Slavko Avsenik nikoli ni slišal zares peti
Svet slavnih
Moniki je žal, da je dedek Slavko Avsenik nikoli ni slišal zares peti
naslednji članek
Miran Rudan je vesel, ker ima mamo še vedno ob sebi
Svet slavnih
Miran Rudan je vesel, ker ima mamo še vedno ob sebi