stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lara Komar si želi v to oddaljeno deželo

9. 3. 2024; 11.00
Avtor: NS/Lady
lara komar

Lara Komar vedno elegantna v črnem foto: M24

Igralska zvezda Lara Komar natančnih načrtov za potovanje še nima, vendar pa bo to zanjo brez dvoma izpolnitev dolgoletne želje.

Priljubljena primorska igralka Lara Komar, ki je zvezda tako pri nas kot v sosednji Italiji, saj je tam navduševala v glavni vlogi v seriji Raj za ženske, je velika ljubiteljica potovanj. Prepotovala je že velik del sveta, od Barcelone, Londona, Istanbula, Sankt Peterburga, Bangkoka do Las Vegasa. Ima pa 34-letna italijansko-slovenska igralka že nekaj časa eno res veliko željo – potovanje v Avstralijo, kjer bi obiskala svojo najboljšo prijateljico, ki ji reče tudi duša dvojčica.

»Vsakič sem najbolj navdušena nad tisto deželo, ki jo na novo spoznavam, čeprav mi je zelo pri srcu tisti rek, da je povsod lepo, a doma je najlepše. Si pa najbolj na svetu želim potovati v deželo tam spodaj. Moja najboljša prijateljica namreč živi v Avstraliji in je ena tistih ljudi, ki so me v življenju, lahko rečem, zaznamovali. Midve komunicirava brez besed, telepatsko,« se zasmeji igralka. »Prav ona me je tudi naučila, da moram ceniti vsak trenutek in se truditi biti najboljša različica sebe,« še pravi Lara, ki so ji zelo pomembni medčloveški odnosi in pristne vezi, ki obogatijo življenje.

prejšnji članek
Robert Korošec je sam svoj mojster
Svet slavnih
Robert Korošec je sam svoj mojster
naslednji članek
Alenka Dovžan je še danes zelo ponosna na medaljo z olimpijskih iger
Svet slavnih
Alenka Dovžan je še danes zelo ponosna na medaljo z olimpijskih iger