profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

FOTO: S Petro Kerčmar praznovala tudi sin in Uroš Slak

19. 3. 2024; 08.55
Avtor: K.M.
Petra Kerčmar

Petra_Kerčmar foto: Urša Premik

Televizijka je na slovenski obali v petek praznovala svoj 50. rojstni dan. Pridružili so se ji najbližji, pa tudi nekdanji partner Uroš Slak.

Portal 24ur.com je včeraj na svojem uradnem Facebook in Instagram profilu delil nekaj utrinkov praznovanja 50. rojstnega dne voditeljice informativnega programa Petre Kerčmar. "Nekaj utrinkov s praznovanja svojega jubileja je z nami delila naša draga Petra! In videti je ... Kot vedno, prekrasna, prelepa! V družbi svojih najdražjih," so ob tem zapisali. Petra pa že na prvi fotografiji pozira ob sinu Aljažu in njegovemu očetu, nekdanjemu partnerju Urošu Slaku, s katerim sta tudi po koncu razmerja ostala dobra prijatelja. 

S Petro sta praznovali tudi obe sestri Nina in Tatjana z družinama, pa mama Nada ter nečaki in nečakinje. Kot je povedala že v intervjuju za revijo Lady, je praznovanje potekalo v družinskem krogu. »Za štirideset let sem imela izjemno praznovanje, še zdaj se v živo spominjam, kot da bi bilo včeraj. In glej ga zlomka, deset let bo minilo. Ampak tako je, čas se vrti z izjemno hitrostjo in hvaležna sem za vse, kar se je in se še bo zgodilo. V bistvu komaj čakam, kaj še bo. Za prelomno petdesetico bom z družino, pogostili nas bodo v Portorožu, na kraju, kamor vsa družina vsako leto zahaja. Luštno bo. In obljubim vam kakšno fotografijo,« je takrat povedala in svojo obljubo tudi izpolnila. 

Celoten intervju s Petro si sicer lahko preberete TUKAJ >>KLIKNITE<<.

prejšnji članek
Kate Middleton z možem nasmejano ujeli v javnosti
Svet slavnih
Kate Middleton z možem nasmejano ujeli v javnosti
naslednji članek
To je Goran Dragić naredil za slovenske otroke
Svet slavnih
To je Goran Dragić naredil za slovenske otroke