stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Aljoša Bagola že 14 let srečen in zaljubljen

21. 3. 2024; 06.00
Avtor: K.M.
Iva Krajnc Bagola, Aljoša Bagola

Iva Krajnc Bagola, Aljoša Bagola foto: Marko Vavpotič/M24

Slovenski kreativec in avtor je razkril, da je pred 14 leti spoznal igralko Ivo Krajnc, ki je kasneje postala njegova žena in življenjska sopotnica.

"Vesolje je, vsaj v mojem primeru, nepoboljšljiv romantik. Ko sem pred štirinajstimi leti na prvi pomladni dan na vrhu stopnic Naravoslovnega muzeja (tam se je odvijala zabava po takratnih viktorjih) uzrl najlepše bitje na svetu, sem stiskal pesti (in za vsak slučaj prekrižal še prste na nogah), da še ne odhaja domov. Zaklepetala sva se, zatrepetala in zatrapala, in vse ostalo je zgodovina najsrečnejšega človeka na svetu. Mene," je danes na družbenih omrežjih zapisal Aljoša Bagola in ob tem objavil serijo fotografij z ženo, igralko Ivo Krajnc Bagola.

Ženo Ivo Krajnc je na premieri podprl tudi Aljoša Bagola foto: Mediaspeed

Aljoša je o tem trenutku sicer govoril že na predstavitvi svoje prve knjige leta 2019, ko je priznal, da na tiste viktorje in zabavo ni želel iti. "Nisem hotel na viktorje, neka prijateljica me je dobesedno zvlekla, zunaj sem sedel, malo mi je šlo vse na živce, ker je tam blestel neki drug par in se fotografiral, že skoraj sem šel na pijačo, se že odločim, da vstanem in grem, pogledam gor in v počasnem posnetku hodi Iva Krajnc v mojo smer, veter pihlja in vihlja njene lase, glas mi govori: 'Mater, njo boš imel'," nam je takrat zaupal. 

Iva in Aljoša sta se tri leta kasneje, avgusta 2013, razveselila rojstva deklice Sofie. Še tri leta kasneje, leta 2016, pa sta si obljubila še večno zvestobo. 

prejšnji članek
Natalija Verboten o težki poti do nosečnosti
Svet slavnih
Natalija Verboten o težki poti do nosečnosti
naslednji članek
Priljubljenega hrvaškega kuharskega mojstra boste lahko spet spremljali po televiziji
Svet slavnih
Priljubljenega hrvaškega kuharskega mojstra boste lahko spet spremljali po televiziji