stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Presenetljiva novica: Gašper Rifelj razkril, da ne bo več voditelj

22. 3. 2024; 04.00
Avtor: K.M.
Gašper Rifelj, solze

Gašper solza ni mogel zadrževati. foto: Veseljak

Glasbenik je danes zjutraj presenetil z novico, da se poslavlja z mesta voditelja Jutranje budnice, tekle so solze.

Pred slabim letom dni in pol se je Gašper Rifelj pridružil ekipi Veseljaka ter v Jutranji budnici prevzel sovoditeljsko mesto ob Darji Gajšek. Zdaj pa se je odločil, da je vsaj zaenkrat njegovega voditeljskega obdobja konec, saj se od radia in televizije poslavlja. Čeprav je to odločitev sprejel že pred časom, jo je gledalcem in poslušalcem sporočil šele danes, prav na svoj zadnji dan "v službi". Seveda pa so ob tem tekle tudi solze. 

 "Zgodba se nekje začne in nekje se konča. Veliko lepih spominov sva skupaj pisala. Ampak na tej točki sem se nekako odločil, da bi rad čas posvetil še drugim stvarem v življenju," je priznal Gašper. Darja pa je potrdila: "... in da je danes tisti petek dragi Veseljaki, ko morate dati radio in televizijo naglas, ker danes zadnjič skupaj gledate mene in Gašperja. Nisva se skregala, z Gašperjem sva stkala čudovito prijateljsko vez." K temu pa je glasbenik, ki je pred kratkim objavil novo pesem Snežno bela, dodal: "Želim začeti neke nove projektom kar se tiče glasbe in glasbene šole, tudi midva imava skupni projekt. Res je, tako se na Veseljaku zjutraj ne bomo več družili." 

Darja Gajšek in Gašper Rifelj sta postala tudi dobra prijatelja. foto: Veseljak

Solze 

"Rad bi se zahvalil za možnost, da sem bil lahko tukaj, ampak človek mora sprejeti kakšne odločitve in slediti svojemu srcu. Hvala Darja, da sem lahko v voditeljstvo lahko šel ob temu. Ogromno si me naučila, veliko si me naučila, hvala celotni ekipi, to so solze sreče. Vesel sem, da sem petek začel z legendo Andrejem Bergantom in da je moj zadnji petek prav tako legendaren, da je v goste prišel Magnifico. Hvala celotni ekipi, hvala vam Veseljaki, da ste me lepo sprejeli. Hvala, da ste tako srčni in iskreni. Lepo je bilo tudi, ko smo se v živo videli, krasni ljudje ste. To ni čisto zares slovo, verjamem, da se bomo še kdaj videli in slišali."

Odločil se je, da se bo posvetil novim izzivom. foto: Veseljak

Darja je Gašperju v spomin podarila kolaž skupnih fotografij, fotografij ekipe in gostov ter ga za konec povabila še v naslednji VIP petek, ki ga bo povezovala po veliki oči. "Če kaj, si želim, da bi v novo sovoditeljsko zgodbo vstopila z VIP gostom, ki mu je ime Gašper Rifelj."  

prejšnji članek
Peter Prevc z neverjetno zmago v Planici
Svet slavnih
Peter Prevc z neverjetno zmago v Planici
naslednji članek
Planiški polet v slovensko-poljsko sodelovanje
Življenjski slog
Planiški polet v slovensko-poljsko sodelovanje