stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Skrivnost neverjetne postave Ines Erbus

24. 3. 2024; 08.00
Avtor: K.M.
Ines Erbus

Ines Erbus foto: Matic Gabriel

»Najboljše se počutim, ko sem fizično pripravljena, močna in imam občutek, da zmorem vse,« pravi Ines Erbus.

»Življenjski slog od mene zahteva, da sem v kondiciji, predvsem pa želim nekaj narediti zase, da se v svojem telesu počutim dobro in zdravo. Trenutno poteka moj 100-dnevni izziv, ki sem si ga zadala. To pomeni, da vsak dan naredim nekaj zase, pa če je to trening ali pa samo sprehod. Dvakrat do trikrat na teden imam trening v fitnesu z mojo osebno trenerko Lauro Škvorc. Preostale dni pa si zapolnim z jogo, sprehodi, 15-minutnimi treningi,« je pevka razkrila za revijo Lady. 

K temu pa dodala: »Moj cilj je, da mi vsakodnevno gibanje preide v navado. In priznam, da sem po mesecu in pol vsakodnevne vadbe že malo obsedena. Včasih naredim krajši trening ali jogo tudi ob polnoči, ko pridem domov. Samo zato, ker ne želim izpustiti dneva. (smeh) Do poletja sem si zadala cilj, in sicer stojo na glavi.« Ker je zelo družabna, najraje trenira v družbi. »Včasih je to dobro tudi zato, ker spodbujamo drug drugega, lahko pa je tudi obratno.« Kondicija je pri njenem delu nujna, saj na odru vsakič opravi dober kondicijski trening.

»Vsekakor pa ne škodi niti, če si dobro videti. (smeh) A mislim, da je najpomembnejše, kako se počutimo. To se kaže tudi navzven.« Kar zadeva postavo, je njen vzor kar njena trenerka Laura Škvorc. »Spremljala sem jo že pred leti, ko me je navdušila s svojo predanostjo, in prav ona mi je vzor. Tako motivirana, kot sem zdaj, še nisem bila,« pravi Ines, ki sicer posebnih težav s preveliko telesno težo ni nikoli imela. »No, med pandemijo sem pridobila nekaj kilogramov, kar so opazili tudi drugi, vendar sem se kmalu vzela v roke in začela spet delati na sebi,« se nasmeji

prejšnji članek
Delovna akcija na pomoč Auberjevima otrokoma
Svet slavnih
Delovna akcija na pomoč Auberjevima otrokoma
naslednji članek
Bojan Emeršič priznava, da je nočna ptica
Svet slavnih
Bojan Emeršič priznava, da je nočna ptica