zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Mlada igralka navdušena nad Julijo: Kapo dol, draga mati!

30. 3. 2024; 08.00
Avtor: Vesna Meško
julija in ela

Julija in Ela Kramarič foto: sestavljena fotografija

Igralka Sabina Kogovšek je za mlado igralko Mei Rabič eden izmed največjih igralskih navdihov. Deklica odkrito občuduje njeno prelevitev v negativen lik, igralka je namreč zasebno popolno nasprotje Julije Kramarič.

Mlada igralka Mei Rabič, ki je v seriji Skrito v raju debitirala z vlogo Ele Kramarič, nima lepih spominov le na snemanje, pač pa tudi na odnose, ki jih je spletla s svojima televizijskima staršema, Blažem Valičem in Sabino Kogovšek. V kratkem klepetu nam je zaupala svoj pogled nanju in vtise, ki jih je mesece nabirala v zakulisju snemanja.

Razkrili so skrivnost tiste prave in dolgoletne ljubezni. Vsi pravijo, da ... PREVERITE TUKAJ >>KLIKNITE<<.

Družina Kramarič foto: POP TV

 »Ko toliko časa preživiš skupaj, se res povežeš in se na dolgih snemanjih počutiš skoraj kot doma. Kakor ostali soigralci, sta bila tudi onadva zelo prijazna in sproščena, z Blažem sem se na primer veliko presmejala, bil mi je skoraj kot starejši brat, med tem ko sem se s Sabino pogovarjala tudi o bolj resnih temah,« je za njena.si pojasnila 12-letnica in nadaljevala, da je imela Sabina pomemben vpliv na njen razvoj igralski veščin, saj jo je lepo usmerjala in ji veliko svetovala, kar zelo ceni.

»Sem pa Sabino že od začetka zelo občudovala, ker ima tako zahtevno vlogo - ni enostavno biti v osebnem življenju tako ljubeča mati, v seriji pa se prioritetno osredotočati na kariero in posle. Kapo dol, draga mati!« je Mei s pohvalo zaključila klepet.

Ela je odlično odigrala čustveno stisko. foto: POP TV

Mei Rabič v seriji Skrito v raju

Mei Rabič v seriji Skrito v raju foto: POP TV

prejšnji članek
Umrl je ameriški igralec Louis Gossett Jr.
Svet slavnih
Umrl je ameriški igralec Louis Gossett Jr.
naslednji članek
V noči na nedeljo bomo spali uro manj
Zdravje
V noči na nedeljo bomo spali uro manj