profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Duhovnik Martin Golob na Aktual prišel kar z motorjem

8. 4. 2024; 08.00
Avtor: K.M.
radio-aktual, martin-golob

Martin Golob je spravljlal v prešeren smeh oba voditelja, Martino in Matica. foto: Luka Švigelj

Tudi najbolj znan in trenutno najbolj priljubljen slovenski duhovnik se je odločil za prvo letošnjo vožnjo z motorjem. V april pa spet vstopa z dobrodelnim namenom.

Martin Golob je pretekli petek gostoval na Aktualu, kjer je predstavil tudi svojo novo, že drugo, knjigo 365 dni z Božjo besedo ter razkril, da bo tudi ta, tako kot prva, dobrodelno obarvana. "Od vsake prodane knjiga bosta šla 2 evra v dobrodelne namene. V dobrem letu in pol smo s knjigo na Spletni prižnici zbrali 46 tisoč evrov, še malo več. Zdaj pa s to nadaljujemo to isto zgodbo," je voditeljema Martini Švab in Maticu Hercegu zaupal Martin in razkril, da se prodaja uradno začne že jutri. 

Priljubljeni duhovnik se je na Aktual sicer pripeljal kar z motorjem, da "ga malo prelufta," je priznal. Sicer pa je razkril tudi, katero je tiso vprašanje, ki mu gre morda nekoliko na živce.  "Včasih sem tako razpoložen, da mi gre več stvari na živce. Včasih pa sem tako dobre volje, da mi ne gre nič na živce," je povedal in dodal: "Kot duhovnika me velikokrat sprašujejo glede celibata ali zaljubljenosti in to si rečem ' a že spet'. Ljudi to res zanima. Včasih imam občutek, da se s celibatom bolj ukvarjajo tisti, ki ga ne živijo kot mi, ki ga živimo. Ker nam je pač ... to predelaš skozi leta, je tak življenjski slog." 

prejšnji članek
Znani Slovenci razkrili, katero kavo najraje pijejo
Svet slavnih
Znani Slovenci razkrili, katero kavo najraje pijejo
naslednji članek
Igralki Nataši Tič Ralijan je med prvimi čestital sin Tosja
Kultura
Igralki Nataši Tič Ralijan je med prvimi čestital sin Tosja