nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Timotej Cizej zapustil Nemčijo: Domov me je pripeljala ljubezen

12. 4. 2024; 07.00
Avtor: V.M.
timotej-cizej

Timotej Cizej foto: Pop TV, os.arhiv, edit: njena.si

Udeleženec šova MasterChef in Super par je zaključil poglavje nabiranja kulinaričnih izkušenj v tujini. V Slovenijo se ni vrnil le zaradi nove karierne priložnosti, sledil je tudi glasu ljubezni. Kdo je dekle, ki mu je zamajalo tla pod nogami?

Kuharski mojster Timotej Cizej je zadnje leto preživel v Nemčiji, kjer je v znani restavraciji ustvarjal svoje jedi ter hkrati v družbi odličnega teama nabiral novo znanje in izkušnje. Njegove dolgoročne sanje so ga vabile nazaj v Slovenijo, a se je za ta korak odločil šele po tem, ko je spoznal dekle, ki je predramilo njegovo srce. Timotej je tako pred dvema mesecema zaključil karierne korake v Nemčiji in se vrnil v domovino, kjer ga čaka pestra prihodnost na zasebnem in poslovnem področju.

»Z dekletom iz severne Primorske so se nepričakovano križale poti, razvila se je ljubezen na daljavo, kmalu tudi želja po skupnem življenju. Sedaj se nama je ta želja uresničila, vrnil sem se v Slovenijo in skupaj gradiva najino prihodnost,« je za njena.si pojasnil Timotej in nam zaupal še, da tudi njegova srčna izbranka prihaja iz gostinskih voda, kar predstavlja velik plus tako za gradnjo odnosa kot skupnih poslovnih priložnosti.

Zagorjan se je zadnja leta pripravljal na velik korak, sedaj pa se zdi, da je tik pred tem, da na svojem seznamu ciljev naredi veliko kljukico. Pa ta slutnja drži? »Za enkrat vam lahko le namignem, da se lahko moje sanje o svoji kuhinji in o tem, da bi postal Chef, zelo kmalu uresničijo,« se je skrivnostno hahljal Timotej in nam obljubil, da kmalu izvemo več.

Timotej Cizej s srčno izbranko. foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Vlasta in Miha javnosti razkrivata skupne načrte
Svet slavnih
Vlasta in Miha javnosti razkrivata skupne načrte
naslednji članek
Andrej Milutinovič: 80 odstotkov hujšanja je odvisno od prehrane
Svet slavnih
Andrej Milutinovič: 80 odstotkov hujšanja je odvisno od prehrane