Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Soproga zvezdniškega plesalca ima že lepo zaobljen trebušček

13. 4. 2024; 06.00
Avtor: N.S./ revija Lady
fatalni-moški-2020

Kristina Vodičar in Miha Vodičar foto: M24

Avgusta bodo postali petčlanska družina.

Postavni plesalec Miha Vodičar, zvezdnik šova Zvezde plešejo in svetovni plesni prvak, sije od ponosa in sreče, za kar ima seveda dober razlog.  Potem ko sta 36-letnik in njegova 33-letna žena Kristina jeseni leta 2019 prvič postala starša in se nato poleti leta 2021 razveselila še drugega otroka, bosta zaljubljena zakonca letos spet zibala, saj pričakujeta že tretjega otroka.

Miha in Kristina sta ponosna starša dveh sinov, štiriletnega Oskarja in dveletnega Jakoba, ki bosta letos poleti postala starejša bratca. Kot je znano uredništvu revije Lady, naj bi tretji otrok na svet prijokal konec julija oziroma v začetku avgusta, česar pa se zakonca že zelo veselita.

Mamici se nosečniški trebušček že pozna, ni pa znano, katerega spola bo tretji otrok. Spomnimo, že pri prvem in drugem otroku sta imeni sinov skrivala do poroda, menda pa bosta tokrat poskušala tudi spol otroka obdržati zase. Smo pa izvedeli zanimivost, da si je Kristina menda že od nekdaj želela tri otroke, saj tudi sama prihaja iz velike družine in ima dva starejša brata. Ali to morda pomeni, da se bosta Vodičarjeva letos poleti razveselila punčke? Pustimo se presenetiti, poletje je že tik pred vrati, Mihi in Kristini pa ob veseli novici pošiljamo čestitke iz uredništva Lady.

prejšnji članek
'Ne proslavljam rojstnih dni, sploh pa ne tako šokantnih'
Svet slavnih
'Ne proslavljam rojstnih dni, sploh pa ne tako šokantnih'
naslednji članek
Miki Vlahovič prvič predstavil svojega 'zeta'
Svet slavnih
Miki Vlahovič prvič predstavil svojega 'zeta'
#nasazenazenska
nasazenazenska