nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Magnifico je skoraj istočasno dobil nečakinjo in vnukinjo

16. 4. 2024; 12.00
Avtor: K.M. in Revija Lady
VR VESELJAK - MAGNIFICO - FOTO David Skubc (5 of 18)

Magnifico se pripravlja na največji koncert v svoji karieri. foto: David Skubc

Magnifico je v zadnjem času res srečen, ker se je družina povečala.

»Skoraj hkrati smo dobili v družini kar dve ljubici,« je za revijo Lady povedal glasbenik. Pred petimi meseci je najprej postal dedek, saj je njegov sin Peter s partnerico Matejo dobil prvorojenko Liano, pred mesecem dni pa je očka ljubke hčerke postal še njegov brat Schatzi. »Nikoli se nismo o tem kaj dosti menili, potem pa se je kar nenadoma zgodilo in sem res presrečen,« pravi Magnifico, ki za zdaj dojenčici pestuje, prepričan pa je, da bo še prišel čas, da se bo kot dedek in stric bolj aktivno udejstvoval.

Je pa zato Peter izvrsten očka, saj hčerko tudi previja in poskrbi za vse potrebno. Ker tudi Peter pod umetniškim imenom Rex ustvarja v istem studiu in bo v teh dneh izdal prvenec, se pogosto znajdejo tam vsi skupaj z obema dojenčicama, tako da so bili tudi že skupinsko na sprehodih. Zagotovo bosta Magnificova vnukinja in nečakinja veliki prijateljici, saj sta že zdaj veliko skupaj. Tako kot Magnifico in Schatzi, ki že ves čas sodelujeta pri ustvarjanju glasbe.

Magnifico v družbi sina Petra, snahe in vnukinje foto: Jure Klobčar

Pridi zvečer v Tivoli, poje v svoji uspešnici Magnifico, ki zdaj vse svoje poslušalce vabi na spektakularni koncert ob 30. obletnici solistične kariere, ki bo konec poletja prav v Tivoliju, kjer že vrsto let vsak dan ustvarja v svojem studiu. Glede na izjemno dobro prodajo vstopnic sploh ni dvoma, da bo to prav poseben dogodek, ki bo zaznamoval to leto. Vstopnice si lahko zagotovite TUKAJ >>KLIKNITE<<. 

prejšnji članek
Pisane tapete za vsako steno!
Življenjski slog
Pisane tapete za vsako steno!
naslednji članek
Se potite, kadar spite? Kaj vam sporoča telo?
Zdravje
Se potite, kadar spite? Kaj vam sporoča telo?