pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Alenka (Bepop) po desetih letih zapušča delo v turistični agenciji

19. 4. 2024; 05.00
Avtor: K.M.
Alenka2

Alenka Husič foto: Neo Visuals

Alenka Husič je poleg rednega sodelovanja z dvema skupinama (Sopranos in Bepop) zadnje desetletje delala tudi v turistični agenciji. Kaj bo počela zdaj?

Slovenska pevka se je namreč na družbenih omrežjih poslovila od svoje dolgoletne ekipe in zdaj že nekdanjih sodelavcev. Alenka Husič, ki sicer redno sodeluje tako s skupino Sopranos kot tudi Bepop, se bo namreč podala na pot samostojnega podjetništva. Kam točno jo bo vodila poslovna pot, pa na družbenem omrežju ni razkrila. Se je pa na prisrčen način poslovila od desetletne stalne službe v turistični agenciji. 

"Kakšen opis daš pod gasilsko fotografijo s sodelavci, ki jih zapuščaš po 10-ih letih? Deset let smo si delali družbo (z nekaterimi več, z nekaterimi manj) se skupaj smejali, brainstormali, bondali vezi na team buildingih, včasih (velikokrat) p****** en čez (ali nekoga) drugega in nasploh imeli vzpone in padce. Nič kaj drugače kot z družino. Hvala vsem za vse lepe in manj lepe trenutke, nasploh pa za podporo, ko sem divjala naokoli. Na koncu lahko rečem to, da odhajam z mirno vestjo, brez zamer in super spomini (tiste stresne sem že odpisala)," je ob skupnih fotografijah zapisala Alenka. 

prejšnji članek
Šok za gledalce: Poslavljata se dva sodnika oddaje MasterChef
Svet slavnih
Šok za gledalce: Poslavljata se dva sodnika oddaje MasterChef
naslednji članek
Tako se boste bolje razumeli
Zdravje
Tako se boste bolje razumeli