902746_105-uta-sd
Svet24.si

Odvetnica o parkirnem kaosu v Idriji: Vse kazni so protizakonite!

andrej zubicki zubitsky bobo
Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Dvojec Maraaya razkril svoje skrite želje

29. 4. 2024; 10.32
Avtor: K.M.
MARAAYA-14

Raay in Marjetka sta v Španiji posnela kar nekaj materiala foto: Neo Visuals

Raay in Marjetka Vovk sta z novo pozitivno pesmijo v trenutku navdušila svoje občinstvo, v njej pa razkrila svoje niti ne tako zelo skrite želje.

Duet Maraaya vstopa v pozno pomlad z Zlato ribico, ki je s svojim pozitivnim sporočilom in nalezljivo koreografijo takoj osvojila spletne glasbene platforme. V 24 urah se je zavihtela na vrh najbolj priljubljenih spletnih vsebin na platformi YouTube v Sloveniji, v hipu pa je osvojila tudi družbena omrežja, kjer je le v nekaj dneh presegla že 2 milijona ogledov. Videospot sta sicer pred dnevi posnela v južni Španiji, kamor sta se odpravila z ekipo Neo Visuals. 

Kakšne želje imata? 

"Ob ustvarjanju 'Zlate ribice' sva se poigrala z izzivom, kaj bi si človek zaželel, če bi imel na voljo, da mu izpolni tri želje. Midva bi jo prosila, da bi se vsem vrata sreče odprla na stežaj, da bi bili veseli, da bi sprejemali svoje napake, da se ne bi sekirali; pa da bi na svet gledali preprosto, uživali v preprostih stvareh, da ne bi hiteli in se izgubili v ponorelem svetu. Tretja želja je pa malo bolj navihana, a v resnici se z njo lahko poistoveti večina poslušalcev. Za kaj gre, pa izveste ob poslušanju pesmi," se namuzneta avtorica besedila Marjetka in Raay, ki je vse skupaj zavil v pozitivne sončne ritme. Ob tem poudarjata, da imamo ljudje sami izbiro, kakšno življenje bomo živeli in na kakšen način bomo nanj gledali. 

Prav na spletu pa je Zlata ribica odlično pripravila teren za izid singla. Zaradi odličnega odziva na igrivo koreografijo na YouTubu, Tik Toku in Instagramu, je videospot izšel že pred prazniki, čeprav je bil načrtovan za začetek maja. "Včasih, ko zajadraš na viralnem valu, se je treba hitro odzvati," pove Raay, ki je video montiral še celo noč pred petkovim izidom, ter doda, da je v vikend vstopil neprespan: "Se je pa vsekakor izplačalo." Spot je bil po 24 urah najbolj vroča vsebina na YouTubu pri nas, kar je za slovenske glasbene videe precejšnja redkost. 

prejšnji članek
Zakaj je Darja Gajšek tako ponosna na svojega moža?
Svet slavnih
Zakaj je Darja Gajšek tako ponosna na svojega moža?
naslednji članek
Raiven se je dobesedno razgalila na odru Evrovizije
Svet slavnih
Raiven se je dobesedno razgalila na odru Evrovizije