sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jana Šušteršič je velika gurmanka

5. 5. 2024; 11.20
Avtor: Lady
kape 7

Z nastopom je navdušila pevka Jana Šušteršič. foto: Mediaspeed

Jana Šušteršič nikoli ni delala sladic, čeprav jih obožuje. Celo tako zelo, da se zadnje čase poskuša malo umakniti od njih, saj je z njimi pretiravala.

Pevka Jana Šušteršič zelo uživa v dobri hrani. Zelo rada pa jo pripravlja tudi sama, kar je očitno podedovala po očetu, ki je kuhar, ravno tako pa ta poklic opravlja njen brat. »Od očeta sem prevzela tudi, da se zelo rada igram. Pogledam si osnovo, potem pa eksperimentiram iz tistega, kar imam doma. Obožujem italijansko hrano. Sem mojstrica za omake za pašto, zadnje čase pa mi zelo prijata piščanec ali losos po toskansko. Pravijo tudi, da naredim zelo dobre sarme,« razkriva Jana. Simpatiji pa prej rada kaj odpoje, šele potem ji skuha.

»Moram pa priznati, da so bili vsi, ki so pokusili mojo hrano, zelo zadovoljni, celo tako zelo, da so želeli repete. Tudi domači mi po navadi, kadar jim kaj skuham, rečejo: ‘Ja, ta je tudi Šušteršičeva,’« je vesela Jana, ki bo v kratkem po dolgem času izdala novo pesem, sicer pa ogromno nastopa tako doma kot v tujini, petje pa tudi poučuje. Ima kar 31 učencev.

prejšnji članek
Slovenska voditeljica že 18 let ne je mesa
Svet slavnih
Slovenska voditeljica že 18 let ne je mesa
naslednji članek
Strastna popotnica Gorka Berden pobegnila pred mrazom
Svet slavnih
Strastna popotnica Gorka Berden pobegnila pred mrazom