luka mesec, klemen boštjančič
Svet24.si

Te davčne spremembe predlaga ministrstvo za finance

823603_092-strancar
Necenzurirano

Znani slovenski podjetnik na avstrijski zatožni klopi: zakaj so ga preiskovali?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Poroka na prvi pogled: Ozadje Andrejeve naklonjenosti do Katje

15. 5. 2024; 07.00
Avtor: V.M.
poroka-na-prvi-pogled

Andrej in Katja foto: Planet TV

V zadnji epizodi vas je nemara precej osupnila informacija o Andrejevih osvajalskih podvigih. Pa si resnično obeta, da bi lahko osvojil Katjino srce?

Včerajšnja epizoda eksperimenta Poroka na prvi pogled je presenetila z nepričakovano zgodbo iz zakulisja. Irena je sklenila gledalcem razkriti, da se je njen soprog zagledal v Matičevo Katjo. Ker je zelo intuitivna oseba, je hitro opazila, da Andrej ob Steblovnikovi spremeni način vedenja, hkrati pa je do nje zelo pozoren in prijazen. Ker sama zlasti izza kamer pozna povsem drugačnega Andreja, je zaznala, da goji do mlade neveste posebno naklonjenost. Zgodba je postala še bolj napeta potem, ko sta se Irena in Katja pomenili na samem, slednja je namreč presenetila z informacijo, da ji Andrej piše sporočila. Ker je omenila, da jo je prosil, naj tega Ireni ne pove, je vse skupaj postalo še bolj napeto.

Irena je delila svoja opažanja. foto: Planet TV

Pa v ozadju resnično tiči skrivnostna zgodba o Andrejevih osvajalskih podvigih? Če ste upali na tovrstno dramo, boste razočarani. Planetov ženin je le iskal priložnosti za bolj sproščene klepete, godila pa mu je tudi manj napeta družba. Bližino Katje je tako nemara iskal predvsem zaradi tega, ker sta se lahko lahkotno pošalila in se tako vsaj malo otresla resnih tem, ki so ju čakale v eksperimentu.

Andreju in Katji je prijalo sproščeno druženje in lahkoten klepet. foto: Planet TV

prejšnji članek
Na novi lokaciji zabrnele kamere šova Kmetija
Resničnostni šovi
Na novi lokaciji zabrnele kamere šova Kmetija
naslednji članek
Vesna Ponorac se je odpravila na kavo v Barcelono
Svet slavnih
Vesna Ponorac se je odpravila na kavo v Barcelono