medved
Svet24.si

Video: Medved se veselo sprehaja po italijanskem mestu

športne stave, športna loterija
Necenzurirano

Zlata kokoš športnih stav na muhi Čehov in Madžarov

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Dvojcu Maraaya so se uresničile sanje

26. 5. 2024; 09.38
Avtor: K.M.
Maraaya 2

Maraaya foto: Marko Delbello Ocepek

Maraaya sta nazdravila jubileju in v velikem slogu pred razprodanimi križankami najavila nova spektakla v Tivoliju in Tabor.

Marjetka in Raay sta v Križankah z več kot 60 nastopajočimi proslavila 20 let skupnega življenja in ustvarjanja. Na finalu turneje po več mesecev vnaprej razprodanih koncertov sta že predstavila nekaj tistega, kar šele prihaja - dva velika spektakla z gosti in talenti v hali Tivoli ter dvorani Tabor. Še prej pa vas bosta popeljala na gradove: že ta petek vas vabita na Bogenšperk!

Marjetka in Raay foto: Marko Delbello Ocepek

"Nori občutki ... Bilo je nepozabno in ta izkušnja bo za vedno zapisana v najina srca," sta takoj po skoraj triurnem koncertu poskušala čustva in misli strniti gostitelja. "To je bila prekrasna najava turneje po gradovih, ki se pričenja že v petek, hkrati pa finale zgodbe 20 čarobnih koncertov za 20 čarobnih let, ki sva jo v seriji dvoranskih koncertov po Sloveniji pričela ob izidu najine prve plošče PESMI, KI JIH PIŠE ŽIVLJENJE. Večeri na gradovih Bogenšperk, Sevnica, Celje, Khislstein in Vurberk so naslednja postaja, kamor prihajava z najinim vrtiljakom čustev ..."

"Predvsem pa so najine misli že zdaj usmerjene v pomlad 2025, ko bova s prijatelji in talenti pripravila dva velika dvoranska šova v Mariboru in Ljubljani. Marec se zdi še daleč stran, a midva se že pripravljava. Delček tega, kar bo mogoče videti tam, smo tako že nakazali z nocojšnjim koncertom in obiskovalce v Križankah 'pocrkljali' s tistim, kar nas čaka prihodnje leto."

prejšnji članek
Tjaša Kokalj Jerala: Fatalka se ne pretvarja, kdo je ali ni, preprosto je
Svet slavnih
Tjaša Kokalj Jerala: Fatalka se ne pretvarja, kdo je ali ni, preprosto je
naslednji članek
Samo zdrav nasmeh je lep nasmeh
Svet slavnih
Samo zdrav nasmeh je lep nasmeh
#obraziavenija
obraziavenija