Arian
Svet24.si

Je kmet Jan med košnjo naletel na truplo pogrešanega 6-letnega Ariana?

1719350996-mm2-7994-1719350948316
Necenzurirano

Noč, ko smo postali veliki #komentar

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Dvojcu Maraaya so se uresničile sanje

26. 5. 2024; 09.38
Avtor: K.M.
Maraaya 2

Maraaya foto: Marko Delbello Ocepek

Maraaya sta nazdravila jubileju in v velikem slogu pred razprodanimi križankami najavila nova spektakla v Tivoliju in Tabor.

Marjetka in Raay sta v Križankah z več kot 60 nastopajočimi proslavila 20 let skupnega življenja in ustvarjanja. Na finalu turneje po več mesecev vnaprej razprodanih koncertov sta že predstavila nekaj tistega, kar šele prihaja - dva velika spektakla z gosti in talenti v hali Tivoli ter dvorani Tabor. Še prej pa vas bosta popeljala na gradove: že ta petek vas vabita na Bogenšperk!

Marjetka in Raay foto: Marko Delbello Ocepek

"Nori občutki ... Bilo je nepozabno in ta izkušnja bo za vedno zapisana v najina srca," sta takoj po skoraj triurnem koncertu poskušala čustva in misli strniti gostitelja. "To je bila prekrasna najava turneje po gradovih, ki se pričenja že v petek, hkrati pa finale zgodbe 20 čarobnih koncertov za 20 čarobnih let, ki sva jo v seriji dvoranskih koncertov po Sloveniji pričela ob izidu najine prve plošče PESMI, KI JIH PIŠE ŽIVLJENJE. Večeri na gradovih Bogenšperk, Sevnica, Celje, Khislstein in Vurberk so naslednja postaja, kamor prihajava z najinim vrtiljakom čustev ..."

"Predvsem pa so najine misli že zdaj usmerjene v pomlad 2025, ko bova s prijatelji in talenti pripravila dva velika dvoranska šova v Mariboru in Ljubljani. Marec se zdi še daleč stran, a midva se že pripravljava. Delček tega, kar bo mogoče videti tam, smo tako že nakazali z nocojšnjim koncertom in obiskovalce v Križankah 'pocrkljali' s tistim, kar nas čaka prihodnje leto."

prejšnji članek
Tjaša Kokalj Jerala: Fatalka se ne pretvarja, kdo je ali ni, preprosto je
Svet slavnih
Tjaša Kokalj Jerala: Fatalka se ne pretvarja, kdo je ali ni, preprosto je
naslednji članek
Samo zdrav nasmeh je lep nasmeh
Svet slavnih
Samo zdrav nasmeh je lep nasmeh