Svet slavnih
 

Razkrito ozadje gradu, s katerim po novem upravlja družina Jezeršek

31. 5. 2024; 21.00
Avtor: PR/KM
moaj-slovenija

Luka Jezeršek foto: Manca Birk

: Jezeršek gostinstvo od maja 2024 skrbi za kulinariko na gradu Taggenbrunn in za 4-zvednični butični hotel na avstrijskem Koroškem.

Družina Riedl, ustanoviteljica in lastnica svetovno poznanega podjetja za izdelavo ur in nakita Jacques Lemans, se je z namenom dviga kulinarične ponudbe na gradu Taggenbrunn odločila za strateško potezo in k sodelovanju povabila ugledno slovensko gostinsko podjetje, Jezeršek gostinstvo. Poleg gostinske ponudbe na gradu so Jezerškovi v upravljanje dobili tudi 4-zvezdični butični hotel, obenem pa bodo skrbeli tudi za organizacijo dogodkov. V središču partnerstva med družinskima podjetjema je skupna zavezanost kakovosti, trajnosti in vizija ustvarjanja nepozabnih kulinaričnih doživetij.

"Partnerstvo na Taggenbrunnu je priznanje našemu dosedanjemu delu in vznemirljiva priložnost za uresničitev naše vizije zagotavljanja najvišje kakovosti in trajnostnega razvoja v gastronomiji. Z veseljem pozdravljamo sodelovanje z družino Riedl in nadaljevanje tradicije izjemnih kulinaričnih doživetij in nepozabnih doživetij za naše goste," je o sodelovanju povedal direktor Martin Jezeršek. 

O gradu Taggenbrunn:

Taggenbrunn foto: Matic Kremžar

Grad Taggenbrunn je zgodovinski dragulj avstrijske Koroške, ki je zahvaljujoč vrhunskim kulturnim prireditvam in vinu poznan tudi zunaj avstrijskih meja. Posestvo, ki se razprostira na približno 45 hektarjih, je leta 2011 kupila družina Riedl in ga po obsežni prenovi leta 2019 ponovno odprla s 1. Festivalom Taggenbrunn. Zasnovali so tudi vinsko klet Taggenbrunn, ki danes slovi po večkrat nagrajenih vinih. Grad se ponaša z novo restavracijo, prijetno kavarno in vinoteko ter muzejem z razstavo "Zeiträume", ki jo je kuriral André Heller in združuje zgodovinsko in sodobno umetnost. V središču kompleksa je pokrita koncertna dvorana, ki je glavno prizorišče Festivala Taggenbrunn. Pod gradom se nahaja butični hotel s 4 zvezdicami in prostori za najrazličnejše prireditve in praznovanja. Na Gradu Taggenbrunn, ki je v lasti družine Riedl in pod upravljanjem Jezeršek gostinstva, z vrhunsko kulinariko, vinom in pestrim kulturnim dogajanjem vabijo k obisku vse, ki so željni nepozabnih doživetij.

prejšnji članek
Skrito v raju: Igralka presrečna, izpolnila se ji je velika želja
Svet slavnih
Skrito v raju: Igralka presrečna, izpolnila se ji je velika želja
naslednji članek
Natalija Verboten razkrila svojo skrivnost
Svet slavnih
Natalija Verboten razkrila svojo skrivnost
#obraziavenija
obraziavenija

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.