joe biden
Svet24.si

Biden naj bi razmišljal o umiku, če mu spodletijo naslednji nastopi

andrej-hohlun, rusija, ukrajina
Necenzurirano

Država zamrznila vilo nad Portorožom, ki je v lasti Rusa na seznamu sankcij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Martina Švab ima največji zaklad doma

22. 6. 2024; 07.00
Avtor: Lady
martina-švab-sašo-švigelj-1

Martina Švab je Femme fatale 2024. foto: Sašo Švigelj

Svojemu možu Mihi Švabu je hvaležna za njegovo podporo pri vsem, kar počne.

Ob vstopu v leto 2024 Martina Švab ni slutila, da bo to njeno najlepše leto. »Vstop v novo leto je bil zame precej neobetaven. Na poslovnem področju so se zgodile spremembe, za katere nisem vedela, kaj pričakovati. Zdravje me je kar naprej pestilo. Tako da se mi je zdelo, da je pred mano težko obdobje. A glej ga, zlomka, ko zdaj pogledam nazaj, se mi poje pesem Jana Plestenjaka To leto bo moje, moje, moje,« smeje se pravi Martina, ki dela tudi kot voditeljica na Radiu Aktual.

»In ja, samo nebo je meja. Prav fantastično se počutim. Čeprav mi kronično primanjkuje spanca, sem polna energije. Hkrati pa imam občutek hvaležnosti in sreče.« Njeno zadovoljstvo je veliko tudi zato, ker je pred dnevi prejela laskavi naziv femme fatale 2024. Občutke še vedno zbira, na vprašanje, ali je težji sam naziv ali je bila težja vaza, ki jo je med drugim dobila v dar ob imenovanju, pa odgovarja. »Vaza res ni bila najlažja, je pa izjemno lepa in prestižna. Kot ta laskavi naziv. Razglasitev me je pustila odprtih ust, sledil je šok … Konkurenca je bila izjemna, zato je zmaga še toliko slajša,« je zgovorna zmagovalka, ki ne zanika, da so jo prevzela čustva, ko se je v zahvalnem govoru obrnila k svoji družini.

Martina Švab in Blaž Švab foto: Sašo Švigelj

»Ko sem videla svoja otroka Mijo in Marcela, kako sta bila srečna in ponosna name, sta bila to zame največja sreča in ponos. Hkrati sem bila izjemno vesela, da sta doživljala to izkušnjo in videla, da se s trudom in trdim delom da čisto vse. In da je trud prej ali slej poplačan. Meni je ta naziv potrditev, da to, kar delam, delam prav, da delam v pravi smeri in to mi je dalo samo še dodaten zagon za naprej. In zagotovo so moj polnilec baterij otroci!« Ima pa Martina še nekaj ljubezni, med katerimi visoko na lestvici kotira glasba. Ravno v teh dneh se je začela predvajati njena najnovejša pesem z naslovom Bodi ob meni, ki jo je posnela v duetu s Klemnom Bunderlo.

»Obožujem glasbo, petje in rada držim mikrofon v rokah. To je moja strast, moj konjiček. S Klemnom sva ustvarila pesem, ki je, sodeč po ogledih na YouTubu in mnenjih ljudi, vsem všeč. A kar je najpomembnejše, všeč je nama. To delava iz veselja, strasti do glasbe. In hvala vsem, ki boste čas namenili poslušanju in ogledu najine pesmi.« Klemen je bil skupaj z ekipo Radia Aktual tudi med prvimi, ki ji je čestital za naslov femme fatale, kar Martini zelo veliko pomeni.

»V življenju mi nič ni težko narediti za prave, iskrene, hvaležne ljudi. In to hvaležnost znam vrniti, pokazati in ceniti. Prijatelji so tisti, ki delijo naše smehljaje in obrišejo solze, ki nas spodbujajo k rasti in so naša zatočišča v nevihti življenja. In ko najdeš prave prijatelje, pa naj bo to v službi ali zasebno, jih neguj. Mož Miha mi je takoj po prireditvi rekel: ‘Se ti sploh zavedaš, kako dobre sodelavce imaš?’ In ja, se zavedam. Vedno me pridejo podpret in na koncu se mi zdi, da so bili moje zmage ravno toliko veseli kot jaz. Res jih imam rada.«

prejšnji članek
Vili Resnik ni nikoli želel postati pevec
Svet slavnih
Vili Resnik ni nikoli želel postati pevec
naslednji članek
Ula Furlan zagovarja zdravo sončenje
Svet slavnih
Ula Furlan zagovarja zdravo sončenje