cg_elektrika_2
Svet24.si

Država za subvencijo cen elektrike potrošila 241 milijonov evrov

Necenzurirano prenos
Necenzurirano

Največji slovenski tajkun v kazenskem postopku. Grozi mu večletna zaporna kazen.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Skrivnostna Lorella Flego se je poročila

30. 6. 2024; 02.00
Avtor: V.M.
Lorella Flego

Lorella Flego foto: ZEN

Voditeljica in modna poznavalka Lorella Flego je nedolgo tega namignila, da jo čaka poroka. Kot kaže se je poročni dan že odvil …

Modrooka voditeljica Lorella Flego svoje misli prepletene z modnim navdihom rada prelije v zapise, ki jih objavlja na svoji spletni strani. Kljub temu jo poznamo tudi po tem, da je glede svoje zasebnosti sila skrivnostna. Tudi 14-letno hčerko je šele pred štirimi leti prvič pokazala javnosti, lepa Sofia je denimo že večkrat sodelovala pri profesionalnih fotografiranjih, kjer sta skupaj z mamico predstavljali modne zgodbe.

Lepa nevesta Lorella v družbi glasbenice Maše Golob foto: Instagram

Ker je Lorella še posebej skrivnostna glede svojega srčnega izbranca, tudi velikega dne, ko sta stopila pred oltar, ni podelila z javnostjo. Da sta se na vroč poletni dan poročila, razkriva objava na družbenem omrežju, ki jo je z javnostjo podelila električna violinistka Maša Golob. Slednja je ob objavi fotografije s prekrasno nevesto zapisala, da je globoko ganjena in počaščena, ker je bila tako pomemben del njune občudovanja vredne ljubezni.

49-letna Lorella je trenutno polno zaposlena in se ne more v polnosti posvečati ljubemu soprogu. Nocoj jo namreč čaka vodenje glasbenega festivala Melodije morja in sonca.

Lorella Flego s hčerko Sofio

Lorella Flego s hčerko Sofio foto: Zen, osebni arhiv

prejšnji članek
Nenavadni triki s pivom, ki vam bodo v veliko pomoč
Kulinarika
Nenavadni triki s pivom, ki vam bodo v veliko pomoč
naslednji članek
Sladoled, ki ne redi
Kulinarika
Sladoled, ki ne redi