nevihta, šiška
Svet24.si

Foto: To so posledice bliskovite lokalne nevihte v ljubljanski Šiški

damjan polh
Necenzurirano

Poraz sindikata Fides: zdravniki delajo toliko kot pred stavko

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jure, Luka in Lidija (MasterChef) ustvarjajo skupne projekte

2. 7. 2024; 05.00
Avtor: Lady
Luka Pangos, Lidija Subašić in Jure Pavlič

Luka Pangos, Lidija Subašić in Jure Pavlič foto: Instagram

Luka Pangos, Lidija Subašić in Jure Pavlič iz letošnje 10. sezone MasterChef Slovenija so se odločili za skupno sodelovanje.

Več glav več ve, več rok pa tudi več skuha. Tokrat so zavihali rokave že drugič. »Mi trije smo se v šovu nekako ‘začutili’ in postali pravi prijatelji, saj podobno razmišljamo pa tudi značajsko smo si blizu. Ker poteka evropsko nogometno prvenstvo, smo se odločili, da bomo poskrbeli za lačne navijače, ki so si v središču Kamnika tekmo med Slovenijo in Dansko ogledali na skupnem prizorišču na prostem. Ponudili smo jim hot doge, burgerje in piščančje perutničke. Čeprav je bila tekma na sporedu šele ob 18. uri, smo mi začeli že ob 12. uri, pred našo stojnico pa se je že od vsega začetka vila dolga vrsta lačnih ljudi, ki so želeli pokusiti našo hrano.«

Naši kuharski zvezdniki pa so morali odgovarjati tudi na nekatera vprašanja mimoidočih in se z njimi fotografirati. »Ni nam težko, tega smo že vajeni. Sicer drži, da med pripravo jedi to ni enostavno, a če je dovolj dobre volje, se vse da,« so si enotni.

prejšnji članek
La Toya: Osvajajo jo deset let mlajši moški
Svet slavnih
La Toya: Osvajajo jo deset let mlajši moški
naslednji članek
Test: Kako se s partnerjem ujemata?
Zdravje
Test: Kako se s partnerjem ujemata?