Svet slavnih
 

Ne boste verjeli, kakšen hobi ima Kristjan Čeh

2. 8. 2024; 09.26
Avtor: K.M.
kristjan ceh pf

Kristjan Čeh je aktualni evropski prvak v metu diska. foto: Profimedia

Slovenski metalec diska je eden izmed slovenskih kandidatov za olimpijsko odličje, številne pa preseneča njegov hobi. V kateri aktivnosti najbolj uživa?

25-letni slovenski atlet Kristjan Čeh je tudi letos eden izmed favoritov za olimpijsko odličje v metu diska in izboljšanje petega leta, ki ga je leta 2021 osvojil v Tokiu. Kristjan je namreč aktualni evropski prvak in aktualni svetovni podprvak v svoji disciplini. Pred mesecem dni je na mitingu na Švedskem premagal tudi domačina in aktualnega svetovnega in olimpijskega prvaka Daniela Ståhla, nekaj dni kasneje pa je na mitingu zlate serije Svetovne atletike v Szekesfehervarju na Madžarskem zaostal le za svetovnim rekorderjem Mykolasom Alekno iz Litve. 

Kristjan, ki je sicer tudi študent agronomije na Fakulteti za kmetijstvo in biosistemske vede na Univerzi v Mariboru, je v uradni predstavitvi slovenske olimpijske reprezentance razkril tudi svoj hobi oziroma konjiček. Športnik je namreč povedal, da v prostem času najraje pomaga na domači kmetiji, česar sicer ne skriva, a s podatkom vseeno preseneča. Prepričani smo, da je delo na kmetiji odlično za nabiranje mišične mase in hkrati priložnost za metalni odklop. Kako zelo je pripravljen, pa bo Kristjan pokazal že v ponedeljek, ko ga v Parizu čakajo kvalifikacije. 

prejšnji članek
Dejan Vunjak razkril, kaj si želi za svojega otroka
Svet slavnih
Dejan Vunjak razkril, kaj si želi za svojega otroka
naslednji članek
S kom je na dopust pobegnila Nika Zorjan?
Svet slavnih
S kom je na dopust pobegnila Nika Zorjan?

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.