Svet slavnih
 

Mihaela Margan Kocbek močno ganjena, ker se mora posloviti

13. 8. 2024; 11.00
Avtor: K.M.
Mihaela Margan Kocbek; Gorazd Kocbek

Zakonca Mihaela Margan Kocbek in Gorazd Kocbek foto: Mediaspeed

Mihaela Margan Kocbek je pred tedni postala pasja mama, zdaj pa se mora od mladičkov počasi posloviti. Zaradi tega pa ji ni najlažje.

Mihaela Margan Kocbek je bila leta 2005 prva slovenska Sanjska ženska, danes, skoraj 20 let kasneje, pa je pri 45. letih poslovna ženska, avtorica knjig in zadnje tedne tudi pasja mama. Miša, kot jo radi kličejo, se je namreč podala v kinološke vode. Njena psička Sona pasme višavski terier je namreč pred 12 tedni skotila šest pasjih mladičkov. Po treh mesecih vzreje pri družini Margan Kocbek pa je čas, da se psički odpravijo v svoje nove domove, zaradi česar pa Mihaeli ni najlažje pri srcu. 

"Nisem si mislila, da bo prvo slovo tako težko. Od trenutka, ko so zagledali luč sveta, sem vedela, da bo to ljubezen na prvi pogled. Ko sem včeraj točila solze ob prvem odhodu našega fantka, sem si rekla: Jaz sem prečustvena za ta kinološki svet. A me je znanka, ki se vrsto let ukvarja s kinologijo potolažila in mi rekla: Miša kinološki svet potrebuje takšne vzreditelje, kot si ti. Takšne, ki mladičke popeljejo z neizmerno veliko mero ljubezni v nove domove," je zapisala na družbenem omrežju. 

Pasji mladiči so pri družini sicer ostali nekoliko dlje kot je v navadi, ampak je imela tudi za to svoje razloge. "Moji kužki, bodo dobili vso ljubezen in oskrbo vsaj do dopolnjenega 12 tedna njihove starosti (oz dopolnjenih 3 mesecev), ko jih bodo prevzeli novi lastniki. Ne bom jih oddala pri 9-ih tednih, kot to počenjo nekateri vzreditelji. Socializirano se bodo podali novim dogodivščinam na proti. In tako je bilo. Včeraj je našega prvega fantka prevzela čudovita družinica in tolaži me to da vem, da bo prejel neizmerno veliko ljubezni, kot jo je bil deležen v našem domu." 

prejšnji članek
Voditelj v formo z osebnim trenerjem
Svet slavnih
Voditelj v formo z osebnim trenerjem
naslednji članek
Nuša Derenda razkrila skrivnost za dvig energije
Svet slavnih
Nuša Derenda razkrila skrivnost za dvig energije

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.