Svet slavnih
 

Končno znano, kdo bo namesto Urške Šestan vodil Vizito

22. 8. 2024; 19.00
Avtor: K.M.
urška-šestan

Urška Šestan se je poslovila od medijskega sveta. foto: POP TV

Na začetku poletja se je Urška Šestan po štirinajstih letih poslovila od televizije in po desetih letih od priljubljene zdravstvene rubrike Vizita. Kdo jo bo nadomestil na voditeljskem stolčku?

Simpatična Urška Šestan je pred skoraj petnajstimi leti televizijsko kariero začela kot novinarka in nato postala voditeljica rubrike Vizita v oddaji 24ur ter se zadnjih deset let posvečala zdravstvenim tematikam. Po koncu sezone in tik pred začetkom poletja pa se je odločila za veliko spremembo v življenju, saj se je poslovila od vodenja in tudi medijskega sveta. Komercialna televizija je namreč v mesecu juniju potrdila vest, da se Urška od Vizite poslavlja.

Urška odšla v novo službo

V izjavi za javnost pa je bilo zapisano, da se Urška novih izzivov, ki ne bodo povezani s televizijo, že veseli. "Z veseljem sem soustvarjala dnevne vsebine in se 10 let posvečala zdravstveni tematiki v petkovi rubriki Vizita. Novinarstvo mi je dalo ogromno, od poznanstev do pomembnosti ekipnega dela. V letih na POP TV sem, lahko rečem, pridobila tudi prijateljstva za življenje. Lepo mi je bilo, a čas je za nove izzive, ki se ji tudi zelo veselim." Voditeljica je namreč sama dala odpoved, saj je dobila novo službo na Zdravniški zbornici Slovenije, kar pomeni, da še naprej ostaja vpeta v zdravstvene teme.

POP TV razkril novi voditeljici 

Z novo sezono, ki na male ekrane prihaja že konec avgusta, pa bo rubrika Vizita dobila kar dva nova, a hkrati že stara, obraza. Od 30. avgusta dalje jo bosta namreč izmenično vodili Špela Lobe in Tjaša Dugulin, sicer dolgoletni novinarki in poznavalki zdravstvenih tem. "Nova vloga je odgovornost, da bo Vizita ostala priljubljena in bo še naprej odlično opravljala svoje poslanstvo," je ob tem povedala Špela. Tjaša pa je dodala: "Pomembno se mi zdi, da damo prostor prevečkrat prezrti preventivi, dobrim praksam v našem zdravstvu in napredkom odličnih strokovnjakov."

Špela Lobe in Tjaša Dugulin sta novi voditeljici Vizite foto: POP TV

prejšnji članek
Kmetija: Predstavitev druge polovice tekmovalcev
Resničnostni šovi
Kmetija: Predstavitev druge polovice tekmovalcev
naslednji članek
Cenetu Prevcu pred nedeljskim nastopom na Panču načrti padli v vodo
Svet slavnih
Cenetu Prevcu pred nedeljskim nastopom na Panču načrti padli v vodo

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.