Svet slavnih
 

Aleš je (bil) njena prva in edina poletna ljubezen

24. 8. 2024; 10.00
Avtor: Nejc Simšič/ revija Lady
14 lorella flego 1

Lorella Flego z novopečenim možem Alešem. foto: Aluna Weddings

Priljubljena voditeljica in modna navdušenka Lorella Flego svoje zasebno življenje rada drži samo zase, zato ji je do zadnjega uspelo skrivati sanjski dan, ko je konec junija dahnila usodni da. Tiho in brez medijskega pompa je znana Primorka doživela svojo pravljično poroko, saj je pred tem že večkrat povedala, da ji poroka predstavlja poseben obred, poln topline in ljubezni.

»Vedno rada verjamem, da ima vsaka izmed nas svojo pravljico, in četudi imamo kdaj občutek, da te pravljice ni, je morda potrebno le to, da pogledamo na življenje iz drugega zornega kota. 29. junija sem se poročila in to je bil zame ne le popoln dogodek, temveč tudi dolgo načrtovan, zelo zaželen in z vsemi elementi, ki so tako ali drugače del mojega življenja,« nam je zaupala prelepa nevesta Lorella Flego, ki je imela eno najlepših in estetsko dovršenih porok, kar smo jih v zadnjih letih doživeli. Slavje se je začelo že dan pred poroko, saj je takrat praznovala svoj rojstni dan in zato je poroka trajala dva dneva in dva večera. Za oba dogodka je bil zapovedan tako imenovani dress code pastelne barve cvetočega vrta, da bi sledili barvam hortenzij, Lorellinim najljubšim rožam. 

lorella flego foto: Aluna Weddings

»Poroka je bila zelo lep in zahteven projekt, saj smo jo pripravljali eno leto. To, da se je zgodila pri naju doma, v hiški ob gozdu, je bilo po svoje še bolj zahtevno, saj smo se s samo lokacijo res veliko ukvarjali. Želela sem si poroko v slogu elegantnega piknika v gozdu, za vse to pa sem potrebovala kar nekaj stvari, od pribora do krožnikov, od barvitih kozarcev do lesenih detajlov, ki so nas spremljali. Na vrtu sem imela klopi iz kovanega železa, lesene lestve, kotičke v beli barvi s knjigami in svečami, tako da so se lahko vsi premikali po naravi in uživali. Glasbenica Maša Golob je igrala violino, italijanska harfistka Erika pa je priletela iz Pise in bila gozdna vila. Res sem si želela veliko magičnih not, ker takšna sem tudi sama in ker verjamem, da je življenje magično,« je samo za Lady razložila presrečna nevesta, ki je na poroki pred 30 svati večno zvestobo obljubila srčnemu izbrancu Alešu, o katerem se vsi radovedno sprašujejo, saj ga je vse do zdaj uspešno skrivala pred mediji. Ekskluzivno za Lady pa je sveže poročena Lorella razkrila: »Aleš je moja ljubezen iz najstniških let, spoznala sva se v Svetem Ivanu v hrvaški Istri, ko sem bila stara 15 let, on pa jih je imel 19. Z njim je bila to moja prva in edina poletna ljubezen, in poglejte, življenje ima res nešteto poti, saj sva se z Alešem ponovno našla pred osmimi leti in se je sestavljanka življenja končno sestavila.«

Ženin in nevesta sta si na poroki izmenjala poročna prstana prestižne draguljarne Tiffany. »Poročno rinko sem imela res dolgo doma, a to je povsem druga zgodba. Aleš jo je kupil na dopustu v Miamiju, ker si je želel, da bi bila iz kraja, ki mi je še posebno pri srcu. Zaročni prstan je prav tako znamke Tiffany, a prihaja iz Benetk. Ker veste, da sem ljubiteljica potovanj, ima pri meni nakit vedno neko zgodbo, v tem primeru je resnično romantična. Poročna rinka je tako kar nekaj časa ostala v znameniti turkizni škatlici, zdaj je pa je končno na svojem mestu: na moji roki,« nam je še z nasmeškom povedala zaljubljena Lorella.

Poročila sta se 29. junija na vrtu svojega doma, ki se nahaja ob gozdu. foto: IG Lorella Flego/Aluna Weddings

prejšnji članek
Peter Poles ves dopust čistil plaže
Svet slavnih
Peter Poles ves dopust čistil plaže
naslednji članek
Filip Flisar bi se rad preselil na svoje
Svet slavnih
Filip Flisar bi se rad preselil na svoje

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.