Svet slavnih
 

Slovenski pevec in plesalec že nekaj mesecev ločen

7. 9. 2024; 09.00
Avtor: S.N./ revija Lady
Žigan Krajnčan

Žigan Krajnčan foto: osebni arhiv

Vsestranski umetnik Žigan Krajnčan, sin slavnih staršev Romane in Lojzeta Krajnčana, ki smo ga pred leti gledali v finalu šova Slovenija ima talent, je že nekaj mesecev samski. Nekdanja soproga se je s hčerko odselila v Prago, sam pa išče sobo v Ljubljani.

29-letni plesalec, pevec in umetnik  Žigan Krajnčan je konec avgusta na družbenih omrežjih objavil, da išče sobo v Ljubljani. A razlog za najem sobe, za katero, kot pravi sam, lahko odšteje do največ 350 evrov, je vse prej kot vesel, saj novo domovanje išče samo zase. Žigan se je pred leti na Kitajskem zaljubil v lepo plesalko sodobnega plesa, Čehinjo Kristyno Šajtošovo, s katero sta si ustvarila družino, ko sta pred petimi leti postala ponosna starša hčerki Rosi Lii. Zakaj torej išče stanovanje v prestolnici samo zase? Razlog za to je, da se je že pred meseci razšel s svojo partnerico Kristyno, ki je te dni na družbenih omrežjih objavila, da po novem spet živi v Pragi. Naš vir blizu družine Krajnčan nam je zaupal, da sta se Žigan in češka plesalka razšla, menda se dobro razumeta in ostajata v dobrih odnosih, dodaja pa, da naj bi hčerka ostala in živela pri mami. Nekateri njegovi pa so nam komentirali, da se »zasanjani umetnik«, kot mu radi rečejo sami, še vedno »išče v življenju in tudi v karieri«.

Novica je bila objavljena v reviji Lady št. 35.

Žigan Krajnčan foto: Slovenija ima talent

Žigan z mamo, glasbenico Romano Krajnčan, in očetom, skladateljem in dirigentom Lojzetom Krajnčanom. foto: Katja Kodba / SNG Drama Ljubljana

prejšnji članek
Klemen Bučan: Vodenje šova Življenje na tehtnici je velik izziv
Resničnostni šovi
Klemen Bučan: Vodenje šova Življenje na tehtnici je velik izziv
naslednji članek
Kmetija: Nejc in Eva Luna se imata po šovu še raje
Resničnostni šovi
Kmetija: Nejc in Eva Luna se imata po šovu še raje

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.