Svet slavnih
 

Parčki v šovu Življenje na tehtnici

23. 10. 2024; 11.00
Avtor: V.M.
življenje-na-tehtnici

Teja dobro ve, kako Denisa motivirajo poljubčki. foto: Planet TV

Ta teden se kot kaže odvija v znamenju simpatičnih parčkov. Medtem ko se nekateri šalijo, pa se rojeva tudi čisto prava romantična naklonjenost.

Kako zanimivo sta se v spalnici in kopalni kadi ujela Nejc in Miha, ste že lahko videli in se ob tem nasmejali zlasti Mihu, ki je kar z malce strahu spremljal Nejčevo sproščeno vedenje. »Jaz ne vem, kaj je on tu hotel, jaz bi se na mestu njegove žene malo zamislil. Malo me je bilo že strah ob vsem skupaj, ker dec se je čisto sprostil!« je dejal 'ata', saj je ekipa na zakonski postelji posnela kar nekaj komično obarvanih prizorov, ki ga bodo nemara še dolgo preganjali.

Nejc in Miha v posebni sobi z zakonsko posteljo. foto: Planet TV

Men najbolj prikupna člana letošnje sezone po mnenju mnogih sodita Luka in Urban, ki nas s svojimi simpatičnimi dialogi in šaljivimi domislicami od srca nasmejita. Oblečena v nežno roza majici zlasti v tem tednu ustvarjata prizore, ob katerih nemara tudi tisti za kamero težko ostanejo resni. Ste videli, kako je Luki zastal dih, ko mu je Urban nonšalantno razodel, da je odvrgel hlače in da se poleg njega v kadi namaka čisto gol?

Nejc in Luka v kadi. foto: Planet TV

In potem sta tu še Teja in Denis, tekmovalca, med katerima se je rodila čisto prava naklonjenost. In kot kaže, ne gre le za prijateljske vezi. Če gre soditi na podlagi posnetkov, ki so nastali v šovu, ju je Kupid zadel naravnost v zadnjo plat. Se nikakor ne norčujemo, da bo pomote! Teja v zadnjih oddajah samozavestno koketira, Denis pa tudi ne more več skriti, da bi ob vsakem poljubčku najraje poletel v zrak. Luštna sta, kajne? Kdo ve, morda pa drug drugemu ne bosta le motivacija in se bo tekom edinstvene izkušnje med njima rodila ljubezen ...

Teja in Denis

Teja in Denis foto: Planet TV

prejšnji članek
Nina Donelli razkrila spol otroka
Svet slavnih
Nina Donelli razkrila spol otroka
naslednji članek
Nogavice Lisca – več kot modni dodatek
Moda&Lepota
Nogavice Lisca – več kot modni dodatek

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.