franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Poglejte, s kom Tina Maze uživa na morju

23. 6. 2017; 11.00
Avtor: K.A.
Tina Maze

Tina Maze foto: Profimedia

Le s kom se na morju zabava upokojena slovenska alpska smučarka?

Tina Maze po koncu kariere alpske smučarke poletja preživlja precej drugače. V času kariere bi se v poletnem času potila na treningih, zdaj pa so njena poletja izjemno sproščena in v družbi dobrih prijateljev.

Tina trenutno uživa na križarjenju po Jadranu, poleg njenega srčnega izbranca Andree Massija, ji družbo dela tudi hrvaški smučarski as Ivica Kostelić z družino. Ivica in Tina sta skoraj istočasno zaključila svoji bogati smučarski karieri, prijateljstvo z belih strmin pa še vedno traja. Tina je na svojem facebook zidu objavila fotografijo s skupinskega dopusta in zapisala: "Dobri časi." Njen nasmejan obraz pove več kot tisoč besed in videti je, da Tina čas po koncu kariere preživlja izjemno kvalitetno in v družbi tistih, ki jih ima najraje.

V svoji zares izjemni karieri je osvojila 26 zmag v svetovnem pokalu, kar 81 stopničk, štiri zmage na svetovnih prvenstvih ter dve na olimpijskih igrah. Vsega skupaj je na največjih tekmovanjih osvojila 13 kolajn, štiri olimpijske in devet na svetovnih prvenstvih.

prejšnji članek
Bo Iryna kmalu zibala?
Svet slavnih
Bo Iryna kmalu zibala?
naslednji članek
Inja Zalta se za vedno poslavlja
Svet slavnih
Inja Zalta se za vedno poslavlja
#obraziavenija
obraziavenija