stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nov obraz na Planet TV

18. 10. 2018; 09.00
Avtor: P.M.
Sara Pakiž

Sara Pakiž foto: Promocijski material

Športni redakciji se je pridružila simpatična Sara.

Športnemu uredništvu Planet TV se je pridružila Sara Pakiž, ki so jo gledalci že lahko opazili v vlogi novinarke športnih prispevkov, v vlogi voditeljice pa jo bomo prvič spoznali že v torek, 16. oktobra, ko bo v okviru informativne oddaje Planet Danes vodila športni del oddaje.

Z oktobrom se je ekipi športnih novinarjev in voditeljev Planet TV pridružila Sara Pakiž. Gledalci so jo lahko v športnih prispevkih in v oddaji Goool! na Planet 2 že opazili v vlogi novinarke, v torek, 16. oktobra, pa jo bomo prvič spoznali tudi v voditeljski vlogi športnega dela informativne oddaje Planet Danes ob 17.55 in 22.00 na Planetu. Na voditeljskem mestu se bo izmenjevala z urednikom športa Miranom Tišičem in kolegom Damjanom Medico.

Sara Pakiž je poprej izkušnje pridobivala v oddaji ŠKL, tudi zasebno pa je velika ljubiteljica športa. "Smučanje, tek, plavanje, odbojka, ples, hoja, ali pa ogled nogometne tekme v družbi najljubših. Šport je vse, je druženje in pobeg, ko potrebujem čas zase," pravi Sara, ki se veseli tudi nove naloge v športni redakciji Planet TV: "Vodenje športa v živo je zagotovo izziv, ki se ga zelo veselim in hkrati občutim pozitivno tremo. Najbolj se veselim tega, da bom s pripravo športnega dela oddaje spoznala tudi športe, ki mi sicer še niso tako blizu."

Informativno oddajo Planet Danes lahko na Planetu ujamete od ponedeljka do petka ob 17.55 in ob 22. uri, nogometna oddaja Goool! pa je na sporedu na Planet 2 ob ponedeljkih ob 20. uri.

prejšnji članek
Dnevni horoskop: Vpliv Lune vam prinaša mir in zadovoljstvo
Horoskop
Dnevni horoskop: Vpliv Lune vam prinaša mir in zadovoljstvo
naslednji članek
Fantje razkrili, da tekmovalka nič ne dela
Resničnostni šovi
Fantje razkrili, da tekmovalka nič ne dela