profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lepa 'Talentka' ni obupala nad ljubeznijo

18. 5. 2022; 05.00
Avtor: K.M.
2_Nushy

Nushy foto: POP TV

Simpatično raperko Nushy smo spoznali v glasbenem šovu Slovenija ima talent, kjer nas je navduševala s svojimi avtorskimi skladbami. V svojem slogu pa nadaljuje tudi v osvajanju slovenske glasbene scene.

Nushy zdaj predstavlja novo pesem Ljubezni je dovolj, za katero je tudi tokrat besedilo napisala sama, produkcijo pesmi pa je prepustila Raayu. S pesmijo želi predati pomembno sporočilo - ne obupajmo nad ljubeznijo, saj jo je za vse dovolj. »Ne obupajmo nad ljubeznijo, ne glede na vse, kar se nam dogaja. Ta se namreč nahaja v več oblikah in več ljudeh, le videti jo moramo … predvsem pa jo najprej poiskati v sebi,« je o sporočilu svoje pesmi povedala Nushy. 

Nushy foto: Neovisuals

»Sodelovanje z Raayem je bilo fantastično. Je profesionalen, izkušen glasbenik, kar sem začutila tudi sama. Res sem se počutila varno« je poudarila in razkrila, da je bil to zanjo vseeno najzahtevnejši projekt in tako velik izziv: »Preizkušnja je bila tako velika, da sem imela čisti blackout, ko je bilo potrebno napisati tekst. Ja, tudi to se lahko zgodi (smeh). A ko sem spustila pričakovanja, odklopila um in zaupala, je nastala res prava čarovnija,« še dodaja simpatična Korošica, ki daje ženski rap v Sloveniji v nove okvirje. 

Za videospot, ki si ga lahko ogledate spodaj, je poskrbela ekipa Neo Visuals, za organizacijo snemanja, le-to je trajalo šest ur, je poskrbela kar Nushy sama, kot statisti pa nastopajo njeni dobri prijatelji. 

prejšnji članek
Anjo Ramšak so ob koncu evrovizijske pustolovščine premagala čustva
Svet slavnih
Anjo Ramšak so ob koncu evrovizijske pustolovščine premagala čustva
naslednji članek
Ines Erbus in David Amaro spet skupaj
Svet slavnih
Ines Erbus in David Amaro spet skupaj