pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Marko Milić: Luka in Ana sta najbolj normalna človeka velikih src

13. 4. 2023; 06.00
Avtor: K.M.
marko milic 3 gw

Marko Milić se je Luki pridružil v Dallasu foto: Grega Wernig

Nekdanji slovenski košarkar v ZDA sodeluje z Dallasom in Luko Dončićem. Za Ekipo je razkril velik del, ki govori o tem, kako srčen človek je Dončić.

"Morda se vam v Sloveniji zdi, da ga obravnavamo kot zvezdo, vendar je tako srčen in tako dober fant, da sploh nimamo takega občutka. Ko je z nami v Sloveniji, je vedno eden od nas. Vedno in povsod, verjemite mi. Tukaj pa ima žaromete globalne ikone, malodane legende pri 24 letih, žaromete LeBrona Jamesa in Rolling Stonesov. To je nekaj neverjetnega, vsi nekaj hočejo od njega, zato ga obkroža armada ljudi, ki to urejajo, od uradnikov do klasičnih 'bodyguardov'," je Marko Milić, ki z Dallsom sodeluje kot eden od trenerjev, v intervjuju zaupal novinarju Ekipe Andreju Miljkoviću. 

Celoten intervju si lahko preberete TUKAJ >>KLIKNITE<<.

Na letalu ni bil sam. foto: Marko Vavpotič/M24

Anamaria Goltes s pasjima prijateljema Vicky in Gio foto: Marko Vavpotič/M24

Družinsko povezani

K temu je še dodal, da sta Luka in Anamaria njega in njegovo družino odlično sprejela v sovje okolje v Dallasu in Združenih državah Amerike. "A ko reflektorji ugasnejo in uspe izstopiti iz tega soja, lahko vidiš, kako sta v prostem času z Ano super par. Imam to noro srečo, da sem v tem krogu in da lahko vidim in doživim in občutim, da sta najbolj normalna človeka velikih src. Vsi poudarjajo njegove mejnike in so ponosni nanje, jaz pa bi rad še bolj poudaril svoj ponos, da je uspel zadržati svoj obraz in svoje veliko srce, svojo izjemno dušo, kar v takih razmerah in takih krogih ni lahko. To me res polni z izjemnimi čustvi, to mi kot človeku daje izjemno zadoščenje. Z njima sem doživel vse osebne in družinske praznike in to je bil najlepši čas. Profesionalno sem bil višje, kot sem si mislil, da bom, počutil sem se kot doktor, ki je šel kar naenkrat učit na Harvard. Morda še več pa mi je pomenil ta osebni stik, ta osebna druženja – pravi Luka, prava Ana, njuni psi, tudi moja družina, ko je bila tukaj. Zaradi tega mi je najbolj toplo pri srcu."

Celoten intervju si lahko preberete TUKAJ >>KLIKNITE<<

prejšnji članek
Na prodaj vila, kjer so snemali šov Super par
Moda&Lepota
Na prodaj vila, kjer so snemali šov Super par
naslednji članek
Zvezda Botrov: Z Jadranko sva kot eno
Svet slavnih
Zvezda Botrov: Z Jadranko sva kot eno
#nasazenazenska
nasazenazenska