pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Dončić kriv za ljubezen med košarkarjem in srbsko zvezdnico?

13. 6. 2023; 12.00
Avtor: K.M.
Luka Dončić

Luka Dončić foto: Profimedia

Srbski mediji poročajo, da naj bi bil slovenski reprezentant v razmerju s srbsko zvezdnico šovov Zvezde Granda in Zadruga.

Srbski Blic danes poroča, da naj bi imel uradno inormacijo o tem, da je slovenski košarkarski reprezentant in član ekipe Cedevita Olimpija Matic Rebec v razmerju s srbsko zvezdnico Teodoro Džehverović. 26-letnica je bila pred dnevi prisotna na polfinalni tekmi med Partizanom in Olimpijo v beograjski areni. Vir je za omenjeni medij povedal: "Teodora je vse skirvala pred očmi javnosti. Predkratkim sta začela razmerje, a je ona to želela zadržati v zasebnosti. Bodrila ga je na tekmi, a ni želela priznati, da je zaradi tega tam. Lepo jima je, uživata."

Širša javnost do zdaj ni imela znanega podatka o morebitnem ljubezenskem stažu slovenskega košarkarja. Mu je pa dekle že leta 2017 v šali na družbenih omrežjih iskal košarkarski zvezdnik Luka Dončić. Na svojem profilu je takrat namreč objavil Rebčev posnetek "zgoraj brez" in dopisal, da je Matic še samski. Teodora Džehverović je srbska pevka in televizijska osebnost. Zaslovela je po nastopu v deveti sezoni Zvezde Granda leta 2014. Teodora je dodatno postala priljubljena z nastopom v razvpitem resničnostnem šovu Zadruga med letoma 2017 in 2018, kjer je končala na 3. mestu.

Srbski mediji so navdušeni predvsem nad videzom slovenskega košarkarja, predvsem nad njegovim izklesanim telesom. 

prejšnji članek
Pršut in melona sta odlična kombinacija
Kulinarika
Pršut in melona sta odlična kombinacija
naslednji članek
V prometni nesreči umrl igralec Treat Williams
Svet slavnih
V prometni nesreči umrl igralec Treat Williams