boštjan-močnik 2
Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko je težko, če ne vojska?«

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Toliko so iztržili za podpisan Dončićev dres

16. 8. 2023; 12.30
Avtor: K.M.
Luka Dončić, Radio 1

Dobrodelna dražba poteka na družbenem omrežju Radia 1. foto: Radio 1

Radio 1 je sporočila znesek, ki ga bodo v dobrodelne namene darovali po dražbi Dončićevega dresa s podpisi celotne reprezentance.

Pretekli torek je pred tekmo slovenske košarkarske reprezentance proti Črni goriv v ljubljanskih Stožicah Luka Dončić Radiu 1 podaril svoj dres. Šlo je za reprezentančni dres s podpisi celotne reprezentance, Radio 1 pa ga je dala na dobrodelno dražbo. Izkupiček bodo namenili skladu za žrtve prizadete v poplavah. V tednu dni so na družbenem omrežju za dres iztržili 10 tisoč evrov, ki jih je ponudila poslušalka Mateja Debeljak.

"Za dres s podpisi slovenske košarkarske reprezentance, ki smo ga licitirali prejšnjo sredo na 12-urnem maratonu, je poslušalka Mateja Debeljak ponudila 10.000 EVROV! Celoten znesek gre v dobrodelne namene, za žrtve katastrofalnih poplav," so zapisali na družbenem omrežju Radia 1. Poslušalka Mateja je pod objavo še šaljivo zapisala, da mož nima Facebook profila in da tako ne bo izvedel, kakšno darilo mu je "kupila" in da upa, da mu nihče ne sporoči. 

prejšnji članek
Preprosta a okusna pašteta iz lososa
Kulinarika
Preprosta a okusna pašteta iz lososa
naslednji članek
Javnosti manj znana plat Luke Seška
Svet slavnih
Javnosti manj znana plat Luke Seška
#obraziavenija
obraziavenija