pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Luka Dončić: Z rojstvom hčerke se je začelo drugačno življenje

24. 1. 2024; 10.30
Avtor: K.M.
Luka Dončić

Luka Dončić foto: Profimedia

Slovenski košarkar je v ekskluzivnem intervjuju za časopis Ekipa SN prvič spregovoril o prvorojenki in občutkih, ki jih je prinesla v njegovo življenje.

Luka Dončić redko daje intervjuje. V resnici skoraj nikoli. A novinarju športnega časopisa Ekipa SN Andreju Miljkoviću je uspelo dobiti nekaj časa na samem s slovenskim košarkarjem in opraviti enega izmed redkih intervjujev v zadnjih letih. V njem pa je razkril veliko podrobnosti tako iz svojega zasebnega življenja, seveda je govoril tudi o očetovstvu, kot tudi iz košarkarskega sveta. Celoten intervju si lahko preberete v današnji številki časopisa Ekipa SN, ki je na voljo tudi v elektronski različici. >>KLIKNITE TUKAJ<<

"Ko gledam nazaj, sem bil pogosto jezen zaradi česa, kar se mi je zgodilo na kakšni tekmi, potem sem to jezo nesel še domov in tako naprej. Zdaj je drugače, zdaj po tekmi ne glede na vse, kar se zgodi, vem, da grem domov k njej," je za omenjeni časopis med drugim razkril Luka in dodal, da se zaradi novega občutka počuti popolnoma drugače. "Saj veste, kako to gre: samo da je ona zdrava in v redu in zadovoljna."

Celoten intervju najdete v današnji številki tiskanega časopisa Ekipa SN, ki je že na voljo pri vašem najbližjem prodajalcu časopisov ali v spletni Trafiki 24. O čem je Luka Dončić še govoril v obsežnem intervjuju? O očetu Saši v vlogi direktorja in reprezentančnih izzivih, o želji videti slovenske nogometaše na Euru v Nemčiji, o pisanju Benjaminu Šešku in dogovarjanju za srečanje, o sezoni Dallasa, izbiri superg za tekmo in še čem.

prejšnji članek
Slaba novica: Anže Lanišek že končal s sezono?
Svet slavnih
Slaba novica: Anže Lanišek že končal s sezono?
naslednji članek
Ksenija Benedetti presrečna, to je nov družinski član
Svet slavnih
Ksenija Benedetti presrečna, to je nov družinski član