stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

To je Janez, ki je naredil selfie z Ronaldom

27. 3. 2024; 09.00
Avtor: B.M.
denis-avdić, janez-kozelj, ronaldo

Janez Kozelj v objemu s svojim idolom. foto: Instagram Janeza Kozelja

Spoznajte mladeniča, ki je pritekel na igrišče in uspel narediti selfi z Ronaldom.

Denis Avdić Show na Radiu 1 je z razlogom najbolj poslušan jutranji program v Sloveniji, kajti kot so že večkrat dokazali, vedno prvi gostijo najbolj aktualne goste, ki povzročijo pravo evforijo v Sloveniji. In tako je bilo tudi danes zjutraj, ko so malo po 7. uri uspeli v studio dobiti včerajšnjega junaka tekme Slovenija Portugalska. Ne, to ni Ronaldo, ampak Janez Kozelj, ki je povzročil pravo evforijo med navijači. Sredi tekme je pritekel na igrišče in uspel dobiti najbolj zaželeno fotografijo zadnjih dveh dni v Sloveniji – selfija z Ronaldom. Denisu Avdiću je obširno zaupal podbrobnosti tega podviga.

»Jaz sem si dal v glavo, da bom naredil fotko z njim, čakal sem 20 let odkar ga spremljam. Googlal sem, kje se ga da dobiti in ko sem videl, da je tekma tukaj, sem moral narediti to. Imel sem že plan leta 2020, ob 100. obletnici NZS-ja, ampak me je zaustavil kovid,« je povedal Janez Kozelj, Avdić pa mu je dejal, da ga je videl, saj je sedel na nasprotni tribuni.

Janez Kozelj v studiu Radia 1. foto: Radio 1

»Cel štadion ti je ploskal, kot da bi dal gol. Če pa bi to naredil, ko bi Slovenija imela akcijo in zafrknila gol, potem bi pa bilo malo drugače,« je rekel v smehu.

»Ja, čakal sem pravi trenutek, da je na sredini igrišča. Jaz sem hitreje tekel kot varnostniki, imel sem tekaške čevlje. Pazil sem, da ni v napadu, obrambi, kotu. Rekel sem, da do drugega polčasa moram to narediti. Če bi ga zamenjali, si ne bi nikoli oprostil. Jaz sem bil tako nabit z energijo, da mi še danes buta srce,« je bil iskren Janez.

In kako je Ronaldo reagiral na selfija in poljub?

»Jaz sem prišel do njega povsem umirjeno, vedel je, da mu nič nočem. Nakazal sem mu, da hočem samo sliko. Bilo je vse v efektu, tudi to, da sem mu dal ljubčka. To je bilo v znak zahvale, ker je persona, ker ga spoštujem, ker je najboljši športnik vseh časov,« je ponosno dejal Janez, ki so ga varnostniki hitro odpeljali z igrišča, tako, da si drugega polčasa ni ogledal.

Janez Kozelj v studiu Radia 1. foto: Radio 1

Na koncu pogovora mu je Avdić dejal, da lepo, da tudi on opozarja, da to ni prav, kar je naredil in da se je opravičil tudi varnostnici.

»Janez, mi smo prav veseli, da smo te spoznali in začutili, da si to res moral narediti, da si 20 let čakal na to. Nisi uničil poteka tekme. Ni pa prav, da si to naredil, da se to počne,« je poučno zaključil Denis in z Janezom naredil selfi.

Še več ekskluzivnih podrobnosti njunega zanimivega pogovora pa si poglejte v posnetku.

Janez Kozelj v studiu Radia 1.

Janez Kozelj v studiu Radia 1. foto: Radio 1

Janez Kozelj v studiu Radia 1.

Janez Kozelj v studiu Radia 1. foto: Radio 1

prejšnji članek
Kakšna je simbolika jedi, ki jih damo v velikonočno košarico?
Kulinarika
Kakšna je simbolika jedi, ki jih damo v velikonočno košarico?
naslednji članek
Luka (Master Chef) zasebno maneken, sodeloval tudi s to znano Slovenko
Resničnostni šovi
Luka (Master Chef) zasebno maneken, sodeloval tudi s to znano Slovenko