embalaža
Svet24.si

Sodišče zadržalo določbe, ki bi ukinile sistem, ki je končno začel delovati

andrej-hohlun, rusija, ukrajina
Necenzurirano

Država zamrznila vilo nad Portorožom, ki je v lasti Rusa na seznamu sankcij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Janu Oblaku je težko tudi zaradi navijačev

2. 7. 2024; 08.59
Avtor: K.M.
Jan Oblak

Jan Oblak foto: Martin Metelko

Slovenska nogometna reprezentanca je včeraj po kazenskih strelih izgubila proti Portugalski in se morala posloviti od evropskega prvenstva. Kapetanu pa je težko tudi zaradi navijačev.

"Ko vidiš vse to, je še težje. Ne vem, kaj bi rekel. Na žalost se ni izšlo. Zmagali so, ni prav veliko za povedati. Navijači so nekaj neverjetnega, zaradi vsega tega je še veliko težje, da danes nismo zmagali. Težko je govori o tem, še posebej nekaj minut po tem, ko se je vse to zgodilo. Živi smo bili v podaljških, imeli tudi priložnosti, da bi zadeli, ampak se ni izšlo, zmanjkalo je mogoče malo sreče. Na koncu so zasluženo zmagali, lahko jim čestitamo. Mi pa nismo zadovoljni, sploh po vsem trudu, ki smo ga vložili," je povedal v prvi izjavi za TV Slovenija.

Slovenski nogometaši se sicer že danes vračajo nazaj v Slovenijo. Ob 20.00 pa jim na Kongresnem trgu v Ljubljani pripravljajo sprejem, na katerem se želijo tudi športniki zahvaliti navijačem, ki so jih številčno in bučno spremljali na evropskem prvenstvu v Nemčiji. 

prejšnji članek
To je lepa žena Tommyja iz Botrov
Svet slavnih
To je lepa žena Tommyja iz Botrov
naslednji članek
Igralec Robert Korošec zmagal prvo kolesarsko dirko
Svet slavnih
Igralec Robert Korošec zmagal prvo kolesarsko dirko
#obraziavenija
obraziavenija