Svet slavnih
 

Kako je slovenskim športnikom spati na kartonastih posteljah?

1. 8. 2024; 19.00
Avtor: K.M.
Neža Klančar_postelja

Svoje mnenje o kartonastih posteljah je podala tudi plavalka Neža Klančar. foto: Olimpijski komite Slovenije/montaža Njena.si

Tudi na letošnjih olimpijskih igrah so veliko polemiko sprožile kartonaste postelje, ki naj bi onemogočale tudi spolne odnose. Kakšno izkušnjo pa imajo slovenski športniki?

Kartonaste postelje so največjo polemiko sprožile na omrežju TikTok, kjer predvsem tuji športniki komentirajo in preizkušali kartonaste postelje, ki letos v Parizu v resnici niso novost. Nekateri komentirajo, da so pretrde, za kar je v resnici bolj kriva vzmetnica kot sama postelja, spet drugi zatrjujejo, da so zelo trpežne in da je zato tudi aktivnost, ki naj bi jo preprečevale, v resnici zelo mogoča. Mnenja slovenskih športnikov je na uradnem Instagram profilu zbral tudi slovenski olimpijski komite. 

"Nisem imela nobenih težav. Vzmetnice sem si obrnila na malo mehkejšo stran in sem čisto dobro spala. Tudi popoldanski počitek je bil odličen," je povedala plavalka Neža Klančar. Rokometaš Tilen Kodrin je dodal, da se kartona ne čuti, da je vzmetnica pa malo trša, a da njega to ne moti. "Meni je bilo že v Tokiu dobro, rad imam trše postelje. Iskreno ne čutim razlike med to pa navadno," pa je zaključil še namiznoteniški igralec Deni Kožul. Mnenja preostalih športnikov lahko slišite na spodnjem videoposnetku: 

prejšnji članek
Firbci preoblekli Brajde: Hrvaška uspešnica že navdušuje v slovenskem jeziku
Svet slavnih
Firbci preoblekli Brajde: Hrvaška uspešnica že navdušuje v slovenskem jeziku
naslednji članek
Boštjan Romih po smrti kolega: Bil je dober človek, zelo sem ga imel rad
Svet slavnih
Boštjan Romih po smrti kolega: Bil je dober človek, zelo sem ga imel rad
#nasazenazenska
nasazenazenska

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.