pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Turška igralka prvega moža prevarala s tastom

9. 1. 2023; 08.00
Avtor: K.M.
odvetnica-za-ločitve

Odvetnica za ločitve foto: Planet tv

Na male ekrane se vrača priljubljena turška igralka Gokce Bahadir, ki je javnost pred leti šokirala s podrobnostmi svojega zasebnega življenja.

Igralko Gokce Bahadir smo v Sloveniji že lahko spremljali v seriji Maščevanje v visokih petah, zdaj pa se na male ekrane vrača s serijo Odvetnica za ločitve. Dramska serija z originalnim naslovom Evlilik Hakkinda Her Sey spremlja priznano odvetniško družino, ki se mora ob vrnitvi odtujenega očeta soočiti s svojo preteklostjo. Gre za turško priredbo britanske serije The Split (Ločitve). Serija na Planet TV prihaja v sredo, 11. januarja, ob 17. uri. 

Odvetnica za ločitve foto: Planet tv

Razburkano ljubezensko življenje

Igralka Gokce Bahadir je lansko leto našla srečo v ljubezni. Februarja je namreč večno zvestobo obljubila turškemu glasbeniku Emirju Ersoyu. Poroka je potekala skoraj na deseto obletnico igralkine prve ločitve. Od prvega moža, igralca in voditelja Alija Sunala se je namreč po nekaj mesecih zakona namreč ločila 23. februarja 2012. Z drugim možem pa se je poročila 25. februarja 2022. 

Bolj kot to pa so zanimive govorice, da se je Gokce od prvega moža ločila zato, ker naj bi ga prevarala z njegovim očetom, svojim tastom. Nekdanji mož naj bi ju med varanjem zalotil in se želel takoj ločiti. Čeprav so tuji mediji o tem vztrajno poročali in celo navajali vire informacij, je resnica daleč od tega. Alijev oče je namreč umrl leta 2000, ko se nekdanja zakonca še nista poznala. 

Odvetnica za ločitve foto: Planet tv

O seriji

Serija spremlja najboljšo odvetniško pisarno za ločitve v Istanbulu, ki je hkrati tudi družinsko podjetje, skupaj s svojima hčerama pa ga vodi priznana odvetnica Colpan Cevher. A nato njena najstarejša hči Azra zapusti pisarno in se pridruži konkurenci. Njena trmasta sestra Sanem, prav tako odvetnica, ostane pri mami, medtem ko se najmlajša sestra Gunes ne ukvarja s pravom. Zadeve se še bolj zapletejo, ko se 25 let po tem, ko je pobegnil z varuško, znova vrne njihov oče in zahteva svoj delež podjetja, Azrino urejeno življenje pa se obrne na glavo, ko izve, da ji je mož, prav tako ločitveni odvetnik, nezvest. Kljub bogatim izkušnjam Azra ni pripravljena na lastno ločitev, za nameček pa se v novem podjetju ponovno poveže s staro ljubeznijo. Umazana ločitev, obujena ljubezenska zveza in grenko poslovno rivalstvo z mamo Azro potisnejo na rob …

prejšnji članek
Nicole Kidman pred kamero s soprogom Britney Spears
Kultura
Nicole Kidman pred kamero s soprogom Britney Spears
naslednji članek
Sebastiana Cavazzo podprl tudi oče Boris
Kultura
Sebastiana Cavazzo podprl tudi oče Boris