pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Zabava
 

Iris Mulej se je preselila v Črno goro

17. 12. 2015; 08.13
Avtor: ns
iris mulej

Iris Mulej foto: Mediaspeed

Potem ko se je nekdanja mis, danes pa podjetna lepotica Iris Mulej razšla z Danijelom Utješanovićem, je našla srečo v objemu novega fanta. Da je njuna zveza trdna, potrjuje tudi dejstvo, da se je Iris pred kratkim zaradi ljubezni preselila v Črno goro.

Slovenska manekenka Iris Mulej je zdaj tudi uradno srečna v zvezi s črnogorskim podjetnikom, saj sta srečen par že kar nekaj mesecev.

Iris in Admir sta do ušes zaljubljena. foto: Facebook

Kot je znano, je njeno srce osvojil 34-letni poslovnež Admir Barčić, s katerim sta v zvezi že nekaj tednov. Par se pozna že nekaj let, iskrica med njima pa je preskočila med nedavnim druženjem v Ljubljani. Iris pravi, da je našla partnerja za vse življenje, saj ima občutek, da Admirja pozna že od nekdaj in da ne bi mogla biti bolj srečna, kot je.

Iris in Admir ne skrivata medsebojne naklonjenosti. foto: Alesh Maatko

DOKONČNA SELITEV

Iz prve roke smo izvedeli, da je zveza res trdna in da sta Iris in Admir zares srečna, celo tako, da se je Iris pred kratkim preselila v prelepo in prestižno Budvo, kjer prav te dni prenavljata luksuzno stanovanje. Kot smo izvedeli, se Admir ukvarja tudi z nepremičninami, saj je lastnik luksuznih apartmajev v Budvi. »Ni mi bilo težko spakirati in se preseliti, saj je tukaj v Budvi res lepo. Kar zadeva delo, pa tiste nujne stvari opravljam prek računalnika, ni mi pa niti težko potovati. Življenja na poti sem že vajena,« je povedala nasmejana in zaljubljena Iris, ki je v objemu Admirja res srečna, kar smo se lahko prepričali tudi sami, ko smo ju pred dnevi srečali v Podgorici na odprtju modne trgovine.

prejšnji članek
Nika Kljun spet na odru z Bieberjem
Zabava
Nika Kljun spet na odru z Bieberjem
naslednji članek
Prva dama na sodišče zaradi domnevne malomarnosti
Novice
Prva dama na sodišče zaradi domnevne malomarnosti