nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Zabava
 

Mirela s posesivnim partnerjem živi kot v zaporu

6. 3. 2016; 08.02
Avtor: mv
Mirela Lapanović

Mirelo partner razvaja, a hkrati zapira doma, saj je zelo ljubosumen in posesiven. foto: Pro Plus

Mirela, ki je že ob vstopu v šov priznala, da je trenutno v turbulentnem razmerju, je Diani zaupala več podrobnosti o partnerstvu s premožnim moškim, ki ji nudi vse, a se ob njem počuti, kot da je zaprta v zlati kletki.

39-letna gospodinja si želi več svobode, ko se vrne domov. foto: voyo

Mirela se je z Diano sama znašla v dnevnem prostoru ter ji v zaupnem pogovoru izdala veliko podrobnosti o svoji družini in svojem življenju gospodinje z uspešnim poslovnežem. »Prvič je sam z otrokoma. Sicer ima uspešno firmo, ki sodeluje s številnimi farmacevtskimi podjetji,« je svojo pripoved o življenju v zlati kletki začela Mirela. »Ni mu bilo všeč, ko sem mu povedala, da grem v Big Brother. Ponudil mi je 20 tisoč evrov, če si premislim in ostanem doma,« je nadaljevala, medtem ko je Diana z odprtimi usti poslušala njeno zgodbo. »Gospodinja sem. Vsak dan, že vrsto let in dovolj imam. Otroka sta že tako velika, da čutim, da si zdaj lahko vzamem tudi več časa zase,« je potožila 39-letna Novomeščanka.

Nekaj časa je bilo lepo, potem je minilo

Diana jo je vprašala, česa si v življenju želi, in Mirela ji je razložila, da bi rada odprla svoj salon. »Nekajkrat sem mu to že omenila, a mu ni bilo všeč. Ko se vrnem iz šova, mi bo verjetno ustregel. Tako zelo ga je strah zame. Zelo je ljubosumen in posesiven,« je priznala Diani, ki je le zmajevala z glavo. Mirela je nadaljevala, da ne ve, zakaj privlači takšne moške, v isti sapi pa je dodala, da ji je sicer bolj všeč, če je moški ljubosumen, kot da je sploh ne opazi, a da jo to vseeno duši.

»Moja želja je, da sem samostojna. Sem dovolj pametna, da bi lahko uspela v poslovnem svetu. Na ta način ne morem več funkcionirati. Nekaj časa je lepo, potem mine. Zakaj bi morala jaz ostati doma, da je on bolj 'siguren vase'? Ne bom. Prišlo je mojih pet minut,« je zaključila, Diana pa jo je v razmišljanju podprla. Kaj si o vsem tem misli njen partner, ki zagotovo od doma spremlja, kaj se dogaja v hiši? Komaj čakamo na njegov odziv.

prejšnji članek
VIDEO: Kamera ujela noro vožnjo in silovito trčenje
Novice
VIDEO: Kamera ujela noro vožnjo in silovito trčenje
naslednji članek
Poročeni moški kar pokajo od zdravja
Zanimivosti
Poročeni moški kar pokajo od zdravja