foto: arhiv
Je zelo zanimiv naraven proizvod, ki ima tudi odlično prehransko sestavo, saj ne vsebuje niti ogljikovih hidratov niti proteinov.
Kokosovo olje ima visoko hranilno vrednost. Vsebuje nasičene maščobne kisline, laurinsko kislino, ki delujeta antibakterijsko.
Kokosovo olje prav zaradi nasičenih maščobnih kislin hitreje prehaja v energijo za mišice in organe. Ne uporabljajte ga pri pripravi testenin, žitaric in ostalih škrobastih jedeh.
Priporočljiv je pri pripravi sadja, zelenjave.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.