foto: Profimedia
V soboto si za zajtrk privoščite palačinke, sirup, pomarančo in kavo. Za kosilo uživajte purana na žaru z rženim kruhom, paradižnik z oljem in kisom ter sveže jagodičevje z jogurtom. Za večerjo naj bo pečen fižol, na žaru pečen piščančji file, pečen koruzni storž in breskev z lahko smetano. V nedeljo sta prigrizka melona z jogurtom ter pokovka. Za zajtrk naj bodo ovsena kaša z malinami, polnozrnati opečenec, marmelada, grenivka, mleko in kava. Za kosilo pojejte majhno pleskavico s sirom, manjšo porcijo ocvrtega krompirčka, dietni napitek in jabolko, za večerjo pa špinačno solato z mešano listnato zelenjavo, črni fižol, rjavi riž, rezine avokada in brokoli.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.