Zdravje
 

Paradižnikove kocke

5. 8. 2017; 19.01
Avtor: S.E./Zarja
paradižnik

Tudi ostanke lahko koristno uporabimo. foto: Zajem zaslonske slike

Tako imamo vedno pri roki manjše porcije paradižnikove omake.

Čeprav jo shranjujemo v hladilniku, mezga iz drobno sesekljane ali zmlete paradižnikove sredice, ki je ne porabimo v nekaj dneh, hitro postane plesniva.

Kadar nam pri kuhanju ostane paradižnikova pulpa, jo zato raje prelijmo v posodico za led in postavimo v zamrzovalnik. Ko kocke zamrznejo, jih pretresemo v vrečko ali posodo in še naprej hranimo v zamrzovalniku. Tako imamo vedno pri roki manjše porcije paradižnikove omake, ki jih po potrebi odmrznemo in uporabimo.

Preberite tudi: Eksplozija svežine: Lubenični sorbet. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Mesečno čiščenje bobna pralnega stroja
Zdravje
Mesečno čiščenje bobna pralnega stroja
naslednji članek
Plenice za lončnice
Zdravje
Plenice za lončnice

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.