Tudi ostanke lahko koristno uporabimo. foto: Zajem zaslonske slike
Čeprav jo shranjujemo v hladilniku, mezga iz drobno sesekljane ali zmlete paradižnikove sredice, ki je ne porabimo v nekaj dneh, hitro postane plesniva.
Kadar nam pri kuhanju ostane paradižnikova pulpa, jo zato raje prelijmo v posodico za led in postavimo v zamrzovalnik. Ko kocke zamrznejo, jih pretresemo v vrečko ali posodo in še naprej hranimo v zamrzovalniku. Tako imamo vedno pri roki manjše porcije paradižnikove omake, ki jih po potrebi odmrznemo in uporabimo.
Preberite tudi: Eksplozija svežine: Lubenični sorbet. Kliknite tukaj!
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.